Andra advent!

Andra advent idag och julen närmar sig allt mer och mer. Lika så våran flytt!

Igår var det jag, älskling och pappa som grejade på för fullt. Jag putsade förnster och ställt stakar i fönstrena på nervåningen. De andra fixade bl.a. diskmaskinen, så nu är den klar för påkoppling. 

Idag har vi tre varit på Bäckänga också och vi har jobbat på. Älskling och pappa har gjort i ordning tvättstället i stora badrummet, så det är bara att koppla på den också när rörmokaren kommer. Sen hade de lite finjobb och satte upp gardinstänger. Till sist hämtade de det första lasset med bananlådor =0) och de bar och bar lådor.
Själv har jag städat i garaget och kapat mer ved, för den har det tagit hårt på nu när kaminen i vardagsrummet är den enda värmekällan i huset. Men snart ska det bli ändring på det. Får vi bara vatten och värme igångsatt så är det bara att flytta över resten av grejerna senoch flytta in. Det ska bli sååååååå kul och gött att få bo i något större och nyare. VÅRAT hus! Så snart ska Marianne få se ljus i husets fönster och nya grannar, vilket hon har längtat efter länge säger hon.

Ha en fortsatt bra kväll!


Kommentarer
Postat av: mostra

Detta låter jättekul och härligt för er.

2009-12-06 @ 22:05:45
Postat av: Mamma

Nu är det inte långt kvar lilla gumman.

2009-12-07 @ 10:50:32
Postat av: mormor

Grattis på namnsdagen!!!!!!!Tänk att snart är det den stora dagen för inflyttning.All lycka önskas från mormor och morfar.

2009-12-07 @ 14:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0