Planering och annat smått och gott!!

Under veckan har vi haft en grävare här och vi har planerat trädgården :0) så himla roligt att få iordning!! Det har lagts ut matjord, fixats till mellan huset och garaget med grus, gjorts en parkering och trampstenen har kommit på plats. Vi är så nöjda :0) Nu ska det på med gräsfrön där det bara är matjord! Det kommer bli kanon när det börjar grönska!

I fredags var mamma och pappa barnvakter någon timme, så jag och älskling kunde gå ut och äta ❤ Bara vi två!! Vi hade inte bokat något, men vi gick till Hotellet på ren chans och där blev det filébuffé. Gud vad gott det var! Det blev även efterrätt :0) Det var mysigt att få gå ut och rå-om varandra lite på tumanhand❤

Igår var det pyssel i trädgården igen! Det var mest älskling som grejade, men jag och lilla ❤:at hejade på så gott vi kunde :0) Vi hjälpte till litegrann!!
Och idag har jag och lilla ❤:at varit hos familjen Engmark/Lindgren på aftasfika. Älskling och hans bror Fredrik har varit och hämtat en liten hundvalp. Sååå söt! De har köpt honom i lag! Rolf ska han heta den lilla sötnosen! :0D

Ha nu en bra kommande vecka!
Kram Angelica


Kommentarer
Postat av: Cecilia & Steve

Härligt att få i ordning i trädgården, nyfiken på hur det blev. Kommer snart och tittar. Alltid lika kul och passa lilla prinsessan i Gaech. Så hälsar vi Rolf välkommen in i familjen.

2013-07-15 @ 11:22:07
Postat av: mostra

Va bra det blir och va härligt att få gräsmatta att gå på. Gumman växer så det knakar oj va fort det går.

2013-07-15 @ 21:54:46
Postat av: Annie

Åh va söt lilla Rolf ser ut! Honom ser vi fram emot att träffa på lördag :) kram

2013-07-17 @ 07:48:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0