Oväntat besök en tisdagskväll!

Ikväll har vi haft besök av farmor och Erik. De hade varit och planterat blommor på kyrkogården och kom sen på en fika. De hade en påse kringlor med sig. Gott!



Alltid trevligt när de hälsar på.


Ja du mormor, nu har vi ätit upp alla hallongrottor. De är så underbart goda och smälter i munnen.
Detta med baking av småkakor är du specialist på.



Den sista hallongrottan




En fin bild på mormor och morfar


Äntligen är väntan slut :0)

ÄNTLIGEN börjar det igen........Ugly Betty! Här har det väntats!



Världens bästa serie!



Skiftfest!

Lördagen den 17/4 hade vi fest hos Joshen. Det bjöds på underbar musik (som vi själva stod för) och mycket skratt. Vi spelade först något frågesportspel (kommer inte ihåg vad det heter) och sen blev det sjonging. Lips hade Falken med sig och sångfåglarna inom oss kom fram.


Jörgen gillade stämningen i sin lägenhet
och bara sitter och njuter.


Stefan Alberg sjöng för fulla muggar.


Tessan sjöng också......


Även Fredrik "Falken "Falkevik sjöng......


Jörgen och Stefan väntar,
på att det ska bli deras tur att sjunga lite till.


Vilka sångröster vi har.....Helt underbara! Vi var sååååå himla bra! Eller hur det nu va!? KUL hade vi iaf!
Efter allt sjungande begav vi oss till The Roof och tog oss några öl. Vi hade en jätterolig kväll, så det blir garanterat fler såna här kvällar.

Tjolahopp!


En ny härlig vecka!

Det är måndag och en ny härlig vecka har vi framför oss :0) Solen skiner och jag har just varit ute och sprungit. Det var riktigt bra förutsättningar för det idag. Solsken (som jag redan nämt), torra och fina vägar och hur lugnt som helst i trafiken. Det var bara att springa på. Jag hade den nya MP3:n i öronen som jag fick av Lillebror och Annie i julklapp. Det är liten, rosa och söt. Kanonbra! Köpte mig även nya löparbyxor och en träningströja i lördags som jag också prövade. Passa som en hand i en handske :0)



Nej, nu ska jag laga lite mat innan jag sticker och jobbar!
Ha en fortsatt bra dag! Hej hopp!


Jimmys kalas!

Min älskling har fyllt 29 år! Så igår hade vi kalas och det kom massa folk och grattade honom. Det var trevligt!









Joel va ju på kalaset han också, men han raderade bilden på sig själv. Tur att jag då har en del kort på honom så att han kommer med ändå. Och här är han med fördelsedagsbarnet vid Tren en sommar.



Hej hopp!


I´m back!

Nu var det ett tag sen jag skrev, men nu är jag tillbaka.
På fredag var det dax för tjejkväll, det blev lite mat och vi pratade och hade kul :0)


På bilden ser ni Lisa (vår gamla granne), Ida, Marlene och Fredrika (min kusin)

På lördag var vi hos mor och far och fick våra däck bytta. Sommardäcken på! Tvättade bilen också vilket var väldigt behövligt. Under den gråa ytan visade det sig att blien egentligen va blå. Där ser man vad lite bilvård kan göra. Rena magin!

Självklart fick vi fika också......Mums! Jag var även ute på lördag kväll, vilket inte var planerat. Det brukar alltid bli roligare då och det blev det. Hade jättekul! Först var vi hos Lisa Lundqvist och sen gick vi till the Roof.

På söndagen blev det lugnt och skönt i det fina vädret. Vi tog en promenad till Stubberud och hämtade min bil som stod där. Solen sken och det kändes att våren var kommen. HÄRLIGT!



Efter vägen finns det allpackor!




I måndags var det fint väder igen, så vi passade på att ta en liten promenad i skogen. Tyst och skönt förutom en massa fågelljud.






Tack och hej för mej!

 

 


Fotopromenad!

 Kameran har äntilgen kommit fram och några kort har blivit tagna. Det är så kul att ta kort och det blir gärna på allt och alla :0) Så på påskdagen blev det en liten fotopromenad, vädret var ju strålande.
Här är några av de bilder jag tog!





Söt pippifågel!



Helt plötsligt hittade jag en liten hög med gamla sopor. En gammal burk och en glödlampa.
En burk Sofiero hade töat fram också.





Ha en fortsatt bra dag!
Hej hopp!


Påskafton

Årets påskafton hade soligt väder och gud så underbart det är. Få sol på sig efter all nederbörd som har varit. Det tröttnar man fort på. Eftersom sola kikade fram, så gick vi en långpromenad. Det var en promenad på nästan 2 timmar. Vi gick och strosade och njöt av det underbara vädret.



När vi gick där på vägen fick Jimmy se något gult i diket och vips, där var den.......Årets första tussilago!



På kvällen åkte vi till Fejjå och Linn som har skaffat sig gemensam lya. De bor nu i Edane och hade det jättemysigt i sitt lilla hus. Linn, som jobbar på PlayPalace i Sunne, använde sina arbetserfarenheter och bjöd på en väldigt god drink som smakade äpple och Fejjå fick en som smakade After Eight.
Gott, Gott!

GLAD PÅSK!


Kurs i Branäs!

Måndga - onsdag denna veckan har jag varit på en ungdomskurs i Branäs. Det var jättekul! Vi var totalt 8 personer och vi var 3 från Edanesågen. Det var jag, Nellie och Joel.

Det var grupparbeten och föreläsningar. Stugan vi bodde i var mycket fin. Det var GS-fackets stuga som man som medlem kan hyra om man vill. 10 sängplater fanns, 2 badrum, 2 samlingsplater (1med TV), bastu och ett stort kök. Maten vi fick var himla god. Vi fick för- och efterrätt, huvudrätt också då så klart, lunch och frukost. Chips och godis fanns det också i mängder (GÖTT).


Ett roligt gäng!

På tisdag var det dax för aktivitet och då fick man välja mellan skidor/bräda eller skoter. Vi från såga åkte i backen och de andra skoter. Fin utsikt från backen. På bilden till höger står jag och Joel och väntar på Nellie som var på toan en, två, tre, nej fyra gånger var det nog. Kommer inte ihåg!



Nellie lärde mig att åka och det var hon väldigt bra på. Utan henne har inte jag kommit ner utan att slå ihjäl mig. Gick riktigt bra faktiskt efter en stund. Har ju inte åkt såååååå himla mycket då. Första gången va i sjätte klass och två åk i rackstabacken för två år sen. Men mer åking ska det bli iaf, för JÄVLAR så roligt det är. Har varit lite stel i vaderna faktiskt, men det är det värt. Sååååå KUL!
På bilden till höger ser ni när vi åkte lift upp. Nellie låg framför mig så jag tänkte väl att jag tar ett kort av henne.



På tisdagkväll, den sista kvällen, åt vi god mat och satt och prata och tog några öl. När vi gick tillbaka till stugan spelade vi kort, men ingen vann så när klockan var 01:30 ungefär gav vi upp. Rikard döpte vi om till Esskungen! Det är helt otroligt, men han fick essen hela tiden. Fatta inte hur det gick till. Helt otroligt!



Dessa tre dagarna har varit roliga och det är kul att träffa lite nytt folk.

Ha nu en rolig och GLAD PÅSK!
Kram på er!


Förra veckan!

Förra veckan hade vi besök av våra gamla grannar Loa och Ing-Marie. De fick sig lite fika och det blev en del prating! Ing-Marie var med i den senaste Gônnerske Nytt som kom ut.




I lördags var vi och bowlade med jobbet på PlayPalace i Sunne. Det var riktigt kul. Vi hyrd buss av Wikmans buss och drog iväg. Vi blev 22 pers, men vi var bara 20 hem. Lugn, vi glömde ingen. De åkte bil hem!
Dublin Fair spelade där också, så det var riktigt drag där. Kl. 02:00 stängde det och Mikael Wikman kom och hämtade oss. Man skulle ju dra fram klockan denna natt också, så vi var hemma kl.05:00. Man blir väldigt seg dagen efter kan jag ju säga. Blev inte allt för mycket gjort den söndagen.



Tjolahopp!

 


RSS 2.0