Sorg!

Vila i frid kära Lars-Erik!

/Angelica ♥


En helg med äventyr

Vi har varit på äventyr på sätt och vis. Vi har tittat på världens bästa filmer, Sagan om Ringen triologin. På lördag eftermiddag/kväll tittade vi på Härskarringen och Sagan om de två tornen.

 
Filmvärldens mästerverk

De är så himla obeskrivligt bra dessa filmer. Man vill bara hoppa in i TV:n och vara i den världen.
Det är inte första eller sista gången som vi ser dessa filmer. När dessa filmer rullar på våran tv är jag och älskling så inne i filmerna att vi knappt säger något till varandra.
På söndagen var det dax för kalas hos farmor som blev 66 år gammal.

 
Erik och Farmor

 
Mina kusinen David och Simon

 
Pappa och min faster Birgitta

 
Min kusin Fredrika och hennes man Tomas


Mamma och Älskling

Många goda pajer fick vi och mycket gott tillbehör. Efterrätterna var också mumma och trevligt folk.

När vi efter kalaset var mätta och belåtna slängde vi oss ner i soffan och tittade på den
tredje filmen - Sagan om Konungens återkomst.
Än en gång, filmerna är fantastiska.Kram! /Angelica


Första veckan efter semestern.

OJ, OJ, OJ! Nu var det ett tag sen jag skrev, förutom det lilla igår. En del har det hänt också. Man är tillbaka i verkligheten efter 4 helt underbara semester veckor. Har varit så skönt att ha "semester". Vi har ju grejat med huset i 2 år, så det var ett tag sen man bara gjorde annat än grejing på de lediga veckorna.

Första veckan efter semestern, Vecka 33, var förstås en dagvecka. Upp och hoppa! Jag kan ju inte säga att det gick lätt, men det gick. tack vare min älskade sambo så kom jag att upp :0)
Tisdagmorgon var inte som en vanlig morgon med tandborstning och nestepackning, utan det hände något annat och annorlunda också. Jag lyfte upp vår honkatt Bianca och hon brukar alltid titta på den som pratar med henne. MEN inte denna morgon! Hon tittade upp mot timmerväggen och jag tänkte att nu har hon fått syn på en spindel eller något. Men ICKE, jag tittar upp (och tror att jag ska få se en spindel) och där sitter det en fladdermus och sover. Så jag säger till Jimmy att vi har en fladdermus på väggen och det var dax för fladdermusjakt. Som tur var blev det ju inte så mycket jakt tack vare att den sov. Jimmy satte på sig ett par handskar och kunde plocka ner den, jag öppnade ett fönstrer och sen var den fladdermusen vaken. Gud vad den skrek, vilket ljust ljud de har. Inte varje dag man hittar en fladdemus i sitt hus!


Här sover den så skönt!

På torsdag denna vecka hade vi lite mys på jobbet. Våffelmys! Vi bestämde oss för att steka våfflor och götta oss på lunchen. Vi köpte alla tillbehör som behövdes, hallon-, jordgubb- och hjortronsylt, glass och grädde. 

 
Jörgen och Stefan
 
Tessan steker våfflor

Jag och Stefan vispar för fullt!Stefan, Jörgen, Tessan och Henrik


Per och Andreas


Ha de så bra!
Kram! /Angelica


Farmor 66 år

Idag blir det kalas hos Farmor och Erik, för Famma fyller 66 år idag den 29/8.
GRATTIS!
Det blir nog en massa gottit att äta.Kram! /Angelica


Shopping med underbara Mia!

Idag har jag och Jimmys syster Mia varit i Karlstad på lite shopping.En lugn och go dag! Åkte först in i Karlstads centrum och gick i några affärer. Vi köpte oss fin inredning till våra hem. Efter det blev nästa stopp IKEA. Där var vi lite längre och strosade. Vi åt även köttbullar med potatis där. GUD va många köttbullar man får. Inte klokt, men gott :O) Efter lite mat fick vi mera energi till shopping. Vi hade en del i våra vagnar när vi kom till kassan. Jag köpte bla. hyllor till tvättstugan och en möbel som vi ska ha i hallen. Det kommer att bli bra! Sen en och annan smågrej slank ju ner i vagnen.

Det har varit en rolig dag! Man har alltid roligt tillsammans med underbara Mia!

Ha en fortsatt bra helg allihop!

Kram! /Angelica


Halva klart!

Nu är halva garaget målat och det blir så fint med en gång. Mycket mer harmoniskt för ögat och det passar bättre ihop med de andra byggnaderna på gården.


Våra små fyrbenta änglar

Nu ska det gosas med sambo och katter, det är jag värd efter en riktig målardag.
Ha en bra kväll!

Kram! / Angelica


Gertrud på förmiddagskaffe

Gertrud bodde vi granne med i Stommen. Hon har varit här en gång tidigare när vi höll på att bygga huset, så nu var det dax för henne att få komma och kolla när det var klart också. Taxi-Angelica åkte och hämtade henne och så var det dax för en fika.Jag och Gertrud

Gertruds ord värmde när hon sa att vårat hus var vackert. Då vet man att hon menar det, annars skulle hon inte ha sagt något. Hon är en fräsig dam på sina snart 90 år. Pigg och kry är hon också, bor ensam i en trea. Så pigg vill jag också vara när jag blir äldre. Det är nog tack vare att jag håller igång säger hon själv. Hon är på motionsdans och reser en del. Hon var utomlands i våras :0)

Det var en  mycket trevlig fikastund vi hade jag och Gertrud och nästa gång ska vi till henne, för då fyller hon nämligen år.

Kram! /Angelica


En dag i Grebbesta

Den årliga turen till Grebbesta var en trevlig tur som alltid. Det är faktiskt 3:dje gången vi är iväg i år. Vi är ett tjejgäng som åker och har en heldag där vi shoppar, strosar och äter gott. Det var Jag, Annie, Lisa, Marlene och Anna som kl.08:00 åkte iväg.
Vi alla har med oss fika, så vi stannar på nervägen på något ställe där vi tycker är mysigt.

 
Annie, Marlene, Anna, Lisa och Jag

Vi hade sällskap av ankor också.

Vi åkte först en liten tur till Fjällbacka som ligger 1.5 mil bortanför Grebbesta.
Inte så många affärer där, så det blev en snabbvisit.


Fin utsikt i Fjällbacka

Sen bar det av till Grebbesta och då var vi så hungriga att vi bestämde oss för att äta innan vi skulle shoppa.
Det blev bakpotatis och räkröra.
När det var dax för shoppingen hittade jag faktiskt ett par 3/4 byxor, en T-shirt, en huvtröja och ett par skor. Köpte små hjärtan i Fjällbacka också.


Dessa skorna köpte jag

Efter lite shopping var det dax för glass och kika på båtar. Och vilka båtar sen, miljonbåtar. Man blir lite impad när man går där på bryggan, de är inte små om man säger så. Fina, fina!

 
Lisa, Anna, Marlene och Annie

 
Fina och dyra båtar

Som ni kan se på båtbilderna hade vi faktiskt lite sol en stund också. Det var härligt att få se den en stund för när vi åkte hem sen så regnade det ju närmare hem vi kom.
En trevlig dag var det :0)

Kram! /Angelica


♥ KÄRLEK ♥

♥ Idag har vi varit tillsammans i 8 underbara år ♥
Jag älskar dig Jimmy!Kram! /Angelica


RSS 2.0