Möhippa

Det har man ju förstått att den skulle komma och det gjorde den som ett brev på posten! Jag anade INGENTING kan jag säga. Var totalt grundlurad! Möhippan var i onsdags och det var verkligen jätteroligt!
En oförglömlig dag!Jag, Annie och Kristina skulle åka till Ikea en sväng, men hade lite andra ärenden först. Vi kliver ur bilen och börjar gå mot Barbros Brygga och bakom ett hörn kikar då 10 personer fram. Då förstod man att: "Här blir det inget Ikea inte!" Sen rulla dagen på med en massa skoj och mycket skratt :o)


Se vilka fina kläder jag fick ha på mig!


En oförglömlig dag!

Tack alla inblandade :o)

Ha en fortsatt bra söndag!

KRAM! /Angelica


Tjoo å Tjimm!

Jo då, I´m alive! Har bara inte tänkt på blogginga faktiskt! Bröllopsplanering har det varit fokus på. Nu känns det som att vi snart har allt vi behöver! Inte mycket till som ska köpas. Det närmar sig med stormsteg nu tycker jag! Roligt, Roligt och nervöst på ett bra sätt!Annars har det inte hänt så mycket annat än att det är semester då. GUD vad det är skönt! Kan jag tänka mig ha lite oftare än bara en gång om året ;0)

Nu ligger det en brun liten kille i knät och är så gosig och kurrar som en motor! Gött å gosa!


Min lilla gosegris!

I söndags var jag, älskling, lillebror och Annie på bio i Arvika. Det var dax för Harry Potter! Det var spännande att få se hur allt slutade. Ni kan vara lugn, jag ska inte berätta något =) Vi har inte varit på Palladium efter de renoverat. Det blev mycket fint! Roligt att ha en sån fin biograf i Arvika. Hoppas bara att folk går dit nu och inte åker till Karlstad istället. Det vore synd!Igår var vi gratulerade världens bästa pappa på fördelsedagen!
46 år blev han! Vi fick en massa gott att äta =)


Min underbara pappa!

Förr, förra helgen var vi i Stockholm på Sonisphere. Det var en kanonhelg, med fint väder, bra musik och trevliga vänner =) Festivalen ligger vid globen och det var många bra band tycker jag. Vi såg
In Flames, Slipknot, Mustasch och lite av Airbourne!
Slipknot hade en riktigt bra show. In Flames tyckte jag också var bra, fick gåshud ett X antal gånger =) Som sagt, en riktigt härlig helg =)

Nej, nu ska jag gå ner till köket för vi ska fixa till en älgstek! Mysa med goda mat! Blir nog en paj till efterätt också!

Ha det gött där ute och sköt om er!

KRAM! /Angelica


S E M E S T E R !

Jädrar så gôtt! Vädret är ju skitkasst idag, men det gör inte ett dugg! Jag har ju S E M E S T E R!KRAM! /Angelica


På väg till huvudstaden och bra musik!

Sitter nu på tåget på väg till Stockholm! Jag, Jimmy, Joel, Mia, David och Timo ska vara där hela helgen. Det är nämligen Sonisphere, så vi ska hårdrocka till bra musik! In Flames och Slipkont ska blir riktigt rock n roll! De är ju sååå himla bra! Ni får ha en kanonhelg där ute, det ska vi ha =) KRAM! /Angelica \m/

Springskorna på!

Ja nu har jag varit ute och sprungit och det var riktigt skönt! Ha varit lite dåligt med det på sistone, men nu är bollen i rullning =) Det är ju så otroligt gött att vara ute och springa! MP3:n i öronen och bra musik, då kan man springa långt! Bara komma ut och ränsa huvudet lite! Aldrig fel!Nu är det bara halva arbetsveckan kvar att jobba och 6 dagar kvar till 5 veckors semester! Ska bli så skönt!

Ha en fortsatt bra kväll!

KRAM! /Angelica


Större och större!

Det blir längtan efter vårt bröllop! Det börjar kännas att det verkligen närmar sig! Nervositeten har ökat rätt bra! Jag har varit lugn som en filbunke innan. Jag är inte stressad, men NERVÖS! Kan egentligen inte sätta fingret på vad jag är nervös för, men det är jag! Det kom verkligen över mig denna veckan att snart så är det ju dax =) Vi har haft lite pyssel och planering denna veckan, i onsdags var vi iväg och fixade Älsklings kläder. GUD SÅ FIN OCH STILIG HAN BLIR! Även Joel fick sig en jättesnygg outfit!  
Igår hämtade jag min klänning och så var vi hos prästen! Det kändes bra att gå igenom lite med honom!

Idag (kl,07:00) väcktes vi av att det stod tre bilar utanför vårat sovrumsfönster och tutade för fullt! Jimmy blev hämtad och det var dax för svensexa =) Det blir nog en kanondag han aldrig kommer att glömma =) Gud så roligt!


Den här veckan bor Joel hos oss, vilket är jättekul! Händer alltid en massa grejer när han är i närheten! 
Alltid lika roligt att träffa honom!

För min del blir det en lugn dag idag! Riktigt film- och slappväder!

Hoppas ni därute får en trevlig dag!

KRAM! /Angelica


RSS 2.0