Midsommarhelgen!

Det har varit en kanonhelg, med mycket skoj!
Mycket folk, bra musik, bra mat och en liten tjuvjakt!

På midsommarafton var vi på Neragata i Mangskog. Där blir det verkligen bätter och bättre för varje år. Det är så himla roligt! Alla ni som varit engagerade i detta har gjort ett jättebra jobb!


DJ Andreas var där och spelade kanonmusik!Mycket folk på dansgolvetOch nu vidare till tjuvjakten. Sandra fick sin cykel stulen, så vi skjutsade hem henne. När vi då åker där på vägen, så ser vi en kille med Sandras cykel. Ut ur bilen och frågar vart han hittat den cykeln. Han pep iväg rätt snabbt! Cykeln tillbaka och Sandra var nöjd!


En glad Sandra med sin cykel

Igår hade vi förfest här hemma och sen bar det iväg till Gunnevi. Det var väldigt mycket folk och riktigt roligt! Det var 900 betalande förra året, undra hur många det blev i år?! Kändes som det var fler!
Glömde tyvärr kameran så det blev inga kort från denna kväll =( Jag vet, inte bra! Ska inte händ igen!

Idag är det en lugn dag! Vilket känns väldigt gött! Lite små doling och så, men inte så mycket mer. Är inte dålig, men rätt så seg! Blir en filmkväll ikväll =)
Nu snart ska det bli mat, vilket magen kommer att bli glad för, för nu kurrar det rätt bra!
Hoppas ni också har haft det kanon i midsommar??

Ha nu en fortsatt bra kväll och sköt om er!

KRAM! /Angelica


Inte bara midsommar idag!

På midsommarafton för 6 år sedan förlovade vi oss!


♥ Jag älskar dig Jimmy! ♥

Hoppas ni andra också får en trevlig midsommar!

KRAM! /Angelica


Barnvakter

Vi är barnvakter sen igår och ska vara det tills imorgon!  Jimmys syskonbarn är här och vi har det så mysigt så. Vi har varit ute på en djurtur. Tittat på och matat djur av olika de slag! Gårdsås-zoo kan vi kallar det!
Här kommer det lite bilder!


På väg till djuren


Framme vid hästarna


Tripp, Trapp och Trull

 
Två små gulliga lamm

Sen var det dax för allpackor! Vi fick gå in i hagen och kika!


Det gulliga lilla fölet är 2 veckor gammalt på söndag.
Vi fick mata dem med pellets också

Så igår somnade vi gott, efter dem 3 timmars långa turen.

Idag var vi och kikade på grannens grisar och matade dem också så klart!


Äppelbitar är gott

Vi har även spelat kubb och bakat pizza idag! Den blev smaskens!
Nej nu är det snart dax att lägga huvudet i kudden! Ska bli skönt!

KRAM! /Angelica
Nattuggla

Beskriver mig rätt bra just nu. Klockan är snart 04.00 och jag sitter på jobbet. Ska jobbar i ca. 3 timmar till och sen kommer de andra och byter av oss. Vi kör 3-skift denna veckan, så vi får undan lite virke som ligger och väntar på oss. Natt är nog inte något jag skulle vilja jobba vanligtvis, men det funkar ju ibland. Jag blir helt dagvilsen och vet inte vad klockan är på dygnet. Efter i natt så har vi en natt kvar, så på onsdag morgon är det helga! 4 dagars ledigt =) det ska bli härligt! Vi har roligt ihop iaf, vi skrattar och är övertrötta! Många torra och roliga skämt! Ha en fortsatt trevlig tisdag och sköt om er! KRAM! /Angelica

Tjejkväll!

Det ska det bli ikväll! Jag ska nämligen till Lisa Crafoord och jag kan tänka mig att det kommer att vara som ett hönshus där med allt tjejkackel. Det ska bli rioligt =)Svårt att veta vad man ska ha på sig bara.....Hmmmm? Ibland så regnar det och så helt plötsligt skiner solen! Konstiga väder! Ja, ja det blir nog bra efter några klädbyten ;0)

Ha en trevligt lördagskväll där ute!

KRAM! /Angelica
Wiihoo!

Nu har vi internet igen! Älskling var och hämtade ett nytt modem igår, så nu kan vi surfa igen!Har varit ute på en promenad och det tog två timmar runt! Fastnade hos grannar så det blev prat och tiden gick! Trevligt! Vi trivs så himla bra här!

Snart är halva veckan gjord :) härligt! Till veckan ska jag jobba natt också!  KRAM! /Angelica

Nu ska jag göra mat och sen bär det av till jobbet!
Ha en fortsatt bra dag!

KRAM! /Angelica


Fortfarande inget internet!

Förra veckan ringde vi telia om att vi inte hade något internet, men det skulle fixas på fredagen sa de. Men icke! Jimmy ringde igen och det skulle fixas på måndagen, men inte då heller. Det kom då en dam och kollade på vårat modem och väggkontakt och konstaterade att det var modemet som åter igen var trasigt! Men det var det inte första gången vi ringde och sa att det troligtvis är det och att vi behöver ett ärendenummer, utan vi fick vänta några extra dagar. SUCK! Vi får ett Nytt idag iaf:) Ja, ja nog om detta i-landsproblem. Bilderna jag inte har kunnat lägga upp kommer att läggas upp så fort jag kan. Annars flyter det på som vanligt med bröllopsplaner och annat! Igår var det precis två månader till våran stora dag :) Klänningen är inhandlad och klar för att användas! Jag har fått min drömklänning och är så otroligt nöjd! Man längtar mer och mer till denna dag! Men den som väntar på något gott............:) Ha nu en fortsatt bra dag! KRAM! /Angelica

Grattis Simon!

Igår var det Big Brother-finalen och Simon vann! Det var han värd! Alla tre var värda att sitta i finalen! Det var spännande! Trodde nog inte att Martin skulle bli trea bara, men men det blev han! Det roliga är ju att jag i mitt förra inlägg placerade korten på dem tre, som de kom i finalen. Simon 1:a, Peter 2:a och Martin 3:a! Lite komiskt! =)Idag, på Sveriges dag, regnar det så det ska bli lite plocka i lådor och annat. Kolla igenom saker som man kanske inte riktigt behöver. När man började packa lådorna så packade man dem så noga, men på slutet åkte allt med. Vet inte vad det är allt heller i dem. Det får vi snart se =)

Ha en bra dag och götta på nu när det är sista lediga dagen!

KRAM! /Angelica


RSS 2.0