Spänning i huset!Big Brother närmar sig sitt slut, 1 vecka kvar! Det är spännande nu =)

Jag hoppas det bli Simon, Peter och Martin i finalen.

  
Alla dessa är värdiga vinnare, men jag hoppas lite extra på norrlänningen!

Nej nu ska jag gå och lägga mig!

KRAM! /Angelica


Längesen sist!

Jag har inte haft orka eller lust att blogga nu på ett tag. Jag har nämligen opererat ut visdomstand nummer 3 och det gick inte så bra denna gång heller =( Den opererades ut på torsdagen förra veckan och 1.5 timme + 2 stygn senare var den ute! I måndags fick jag åka iväg för att spola där tanden suttit. På natten mellan onsdag och torsdag kom det ett bakslag och jag hade jätteont! Fick på morgonen efter ringa till tandläkaren igen och få en tid och på fredagen var det dax igen! Då fick jag några sprutor med bedövning och så skrapade hon på benet där tanden suttit, för där hade det blivit en infektion. Så nu hoppas jag verkligen på det bästa!
Det positiva med detta är att jag ALDRIG mer kommer ha ont av den tanden iaf =)

Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag har haft ont!

Ha en trevlig helg!

KRAM! /Angelica


Testar lite!

Har aldrig bloggat från mobilen förut, men det gör jag nu :) och det funkar! Jag sitter faktiskt på jobbet nu och har lite tid över, så jag tänkte att jag testar och ser om det funkar. Ha en bra måndagskväll! KRAM! /Angelica

Planering av olika slag!

Det har varit helg och en bra sådan. Jag var ledig i fredags eftersom jag hade jobbat kväll =) I fredags var jag nere i stan och styrketränade på badhuset. Härligt!
Jag bokade även frisör och blommor till bröllopet =) Några punkter till på listan att bocka av.Det är väldigt roligt att planera! Det finns mycket fint att kika på och välja mellan. Inbjudningarna är klara och utskickade och det känns bra!

I lördags hade vi innebandy avslutning i Åmot. Förstavar vi hos Sandra och Björn en sväng och sen var vi på hemvärnsgården, både dam- och herrlaget! Det var trevligt! Jag fick pris också, " Årets spelare"! Motiveringen var: Detta pris går till en spelare som denna säsong har spelat back, center, forward och målvakt. Och det var jag =) 
 Alla hade nästan åkt när klockan var 23.30. Lite synd! Lars skjutsade oss till Arvika, så jag och Lisa drog varvet på Taket! Där var det mycket folk!

På söndagen var vi ute i trädgården och planerade och bestämde oss för hur vi ville göra med den. Det finns många idéer och roligt ska det bli. Verandorna ska vi börja med först. Inte så mycket jobb kvar och det ska bli roligt att få dem färdiga =) Bara man börjar, så rullar det att på.
Älskling åkte lite senare på söndagen och jobba en sväng, så han kunde inte följa med och gratta Annie på hennes 23-års dag. Men jag åkte och där blev vi bjudna på massa godsaker. Efter att ha varit där och ätit gott och pratat med folk, så var det dax att åka hem och då kikade vi på Big Brother. Det var då dax för Katerina att åka ut.


Carro-gumz

Det är nu en ny vecka och igår var Carro här en sväng. Vi satt i solväggen och bara njöt och pratade i mängder, som det brukar bli när vi ses.
Idag har jag varit på Dömle Herrgård på en facklig närvaro dag. Det var intressant! Det var väldigt fint där måste jag säga.........och stort.


Dömle herrgård

Nu blir det soffläge och invänta Big Brother! Ha en fortsatt bra kväll och vecka!

KRAM! /Angelica


En trevlig helg!

I helgen hade vi det trevligt =) Vi hade nämligen ett 55-års kalas eftersom vi båda har fyllt år! Jag 25 och älskling 30! Vi hyrde bystugan i Gårdsås, så på lördagen var det dax att fixa i ordning där. Bord, sittplats, i köket och med musiken. Det blev ett lyckat kalas och det kom mycket folk =) Mycket trevligt hade vi!På söndagen var det dax för städning, men det gick rätt så fort faktiskt. Världens bästa föräldrar hjälpte till, så vi var 4 som plockade och dolade =) Vi var alla förvånadsvärt pigga faktiskt, vilket kändes väldigt gött.
Efter städningen var det dax att göra de sista bröllopsinbjudningarna och alla blev färdiga. Så nu är de klara för att bli ivägskickade =)

Det har varit kallt både idag och igår! Det kommer lite snöflingor får skyn nu, men det slutar nog snart. Det är ju inget som lägger sig ändå! Det var på 0:an i natt när jag kom hem från jobbet. Kyligt!

Nej, det är dax att fortsätta tvätta så jag får väl göra det! Ha en fortsatt bra dag!

KRAM! /Angelica


RSS 2.0