Bebispyssel ♥

Idag har jag myst och förberett lite saker till vår lilla bebis ♥ Jag har fixat till en madrass och lite annat som vi ska ha i en vagga. En äldre vagga som Älskling har gjort i ordning :0) den är så fin! Men hur den ser ut får ni se längre fram.

Igår fyllde farmor 68 år så det var kalas och vi fick smörgåstårta och annat gott.

Det fick bli ett snabbinlägg idag!
KRAM! /Angelica


Ännu en vecka......

har gått och det är 11 kvar! :0) Det blir mer och mer spännande när man vet att det närmar sig! Kul!

Idag har jag varit hos sjukgymnasten och fått ett bälte, som jag ska pröva och se om det hjälper mig med foglossningen.

Vi har även varit en sväng till Karlstad och inhandlat lite saker till vår lilla bebis <3

Nej, nu blir det lite kvällsfika och Breaking News! Man måste ju kolla på nyheterna ;0)
KRAM! /Angelica


Det kanske är dax?

Att ta det säkra före det osäkra och börja bygga en ark. Fortsätter det så här så är det nog bäst.
Herregud vad det regnar alltså! Hade tänkt att åka på loppis i Åmotfors idag, men det känns inte så lockande när man ser skyfallet utanför fönstret.

På tal om Åmotfors, så var jag där igår kväll på en 90-årsfest (3x30). Det var mycket folk och väldigt trevligt :0) Det var filmtema på festen, så alla var utklädda! Jätteroligt att se att alla verkligen tänkt till och lagt ner sig :0) Jag var utklädd till en i Björnligan, bekväm outfit för den som är gravid (mina egna byxor och en röd tröja) :0) Man kunde även hitta Grannen i Beck, Edward Scissorhands, Jokern, Batman och Robin, Fred Flinta, Zorro, Mr Bean och mång fler. Tack L, A och K för en kanonkväll!

Nej, ni får vi ha en fortsatt trevlig, regnig söndag!
KRAM! /Angelica


Regnig men trevlig dag!

Idag när jag var på stan och gjorde några ärenden, ringde det i telefonen och det va Mostra. Hon var också i stan så vi möttes upp och hon var så snäll och bjöd mig på en fika på Nordells. Tack så mycket! Det var jättetrevligt :0)

Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAM! /Angelica


28 veckor har gått......

så då är det 12 kvar tills vår bebis kikar ut ♥ Det närmar sig mer och mer :0)

Idag fick jag besök av farmor som tog bilen och sprutta över höjden. Hon hade fika med sig, klengås, så vi satt på verandan och fikade. Trevligt :0)

Tittar nu på ett program på SVT om Anders Olsson från Hagfors och man kan ju inte mer än bli imponerad. Vilken kämpaglöd och optimist i bôtt! Snacka om att ALDRIG ge upp! Helt otrolig!

KRAM! /Angelica


Foglossning!

Ja det har man fått, så nu är jag hemma och är sjukskriven. De dagar som jag har riktigt ont, så vankar jag som en anka. Men jag tänker inte klaga, för för det första så gör det inte mindre ont då och för det andra så kommer det ju att komma ut något underbart :0) Bara man tänker sig för med tunga lyft och vila, så går det att någotsånär. Man "vänjer sig" på något konstigt vis, men njutbart är väl synd att säga att det är. Men annars så mår jag bra :0) Njuter av allt! Sparkarna, den växande magen och tanken på att bli förälder och att få möta vår lilla bebis ♥

Jag har blivit beviljad graviditetspeng också, vilket känns skönt! Det blir för tungt att dra och bära plank och brädor. Så nu ska jag, kroppen och vår älskling i magen förbereda oss för "den stora dagen" i lugn och ro :0)

Ha en bra vecka och sköt om er!
KRAM! /Angelica


Läser och njuter!

På verandan i kvällssolen! Underbart!
KRAM! /Angelica


Jag kan inte med ord........

beskriva det glädjerus som forsar fram genom kroppen :0) Varför detta nu då undrar ni säkert? Jo, det är nämligen så att igår hade vi slutbesiktningen på huset och det blev godkänt :0D Det känns såååååå himla gôtt! Vilken känsla :0D
Ha en bra söndag, det ska vi ha :0)!
KRAM! /Angelica


Morgonmys!

Här har vi en myssjuk liten tjej, som vill vara i närheten av oss denna morgon. Och självklart får hon det, våran lilla Gosis! Hur gôtt är det inte med en (just nu) sovandes katt i knät. Hon ser så fridfulla ut när hon ligger här och snusar och sover.
Ha en bra lördag och helg!
KRAM! /Angelica


♥ 1-årig bröllopsdag ♥

Idag är det 1 år sedan vi gifte oss och blev man och hustru ♥ Det var en helt underbar dag på alla sätt och vis! Helt oförglömlig :0) Kärlekens och lyckans dag!
♥ JAG ÄLSKAR DIG JIMMY ♥
KRAM! /Fru Olsson


Soffmys!

Har vi här denna lördagkväll :0) Skönt att slappa och mysa efter en dags grejande. Vi har faktiskt blivit klara med att sätta upp fönsterbleck idag (efter tre dagars pyssel). En härlig syn :0)
Vi sitter nu och kollar på "Sagan om de två tornen". Bra filmer iaf, kan man se om och om och om igen hur många gånger som helst.
Nej, nu ska vi fortsätta att mysa <3
KRAM! /Angelica


Med magen i vädret.........

sitter jag nu och myser till Sommar med Ernst. Veckans höjdpunkt när det gäller tv-program. Han är en riktig mysgubbe tycker jag :0)

I tisdags blev det en tur till Ikea med mamma och mormor, trevligt! Skulle ha en byrå, så igår blev det att sätta ihop den och möblera i ordning. (Bilder kommer lite senare). Blev väldigt nöjd :0) Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! KRAM! /Angelica


99 dagar kvar!

Tills det är beräknat att storken ska komma med leveransen :0) Så nu är det 2-siffrigt med dagar kvar och inte 3 :0) Det går så himla fort alltså! Men det kanske är tur att det gör nu, för senare kan jag tänka mig att det blir dryga don.
 
 
 Helgen har varit bra, i lördags var jag, Camilla och Emelie på bakluckeloppis. Bilarna fyllda med saker, men det var inte lika mycket med hem iaf :0) Gôtt att bli av med lite saker! Fint väder hade vi också, så det var en trevlig dag med solsken, prat och försäljning.
På lördag kväll var jag hos Linda och Pelle på lite förkalas och senare en sväng på Hamnfesten. Mycket folk var det där och de va helt galna när E-Type drog igång och spelade. Vilket drag det var! Kanonbra spelning! Roligt att det händer lite i Arvika stad!
 
Förutom en heldag på lördagen har det varit lugnt och skönt under helgen :0) Precis som det ska vara på semestern. Det känns j*vligt bra också att det är två veckor kvar :0) Ett stort leende på den!
Ha en bra vecka där ute i landet! KRAM! / Angelica
 

♥ 10 underbara år tillsammans ♥

Ja, så länge har jag och älskling varit ett par! Jag Älskar min underbara make så himla mycket ♥ KRAM! /Angelica


Augusti!

Ja då har det gått 7 månader av året och det är 1 augusti. Idag har jag varit och tagit lite prover och senare var jag och hälsade på mormor och morfar, som var på Äckebrôten här i Gunnarskog. Det var så längesen jag var där och jag tycker det är så mysigt. Jag och mormor gick och kikade och småpysslade lite, medan morfar snickrade lite. Mysig eftermiddag :0) (På bilden ser ni min fina mormor) Ha en fortsatt bra kväll! KRAM! /Angelica


RSS 2.0