❤Pappas lilla tjej❤

Skönt att sova i pappas knä❤


Nu är den här.....

Våren alltså!! Härligt! Flera vårtecken har jag sett så nu tycker jag att våren är kommen. Jag har sett tussilogo, vitsippor, sädesärlan och fjärilar. Mer vår kan det väl inte bli :0)

I onsdags var vi och hälsade på Felix och hans mamma Carolina. Mycket trevligt! De kommer bli klasskamrater när de börjar skolan!!
Som Jimmy och Felix pappa,
Per-Martin, sa:
-Felix och Felicia, det låter fint det :0)
Hehehe, papporna planerar för framtiden ;0D

Idag har vi varit på badhuset och plaskat. Annie och lilla Vincent var med! Så nu är lilla ❤:at bra trött för hon har gått i gå-stolen också. Ligger i mitt knä och sover!
Har även varit på loppis och fyndat idag :0) En emaljhink, mugg och burk! Är jättenöjd! Blev kär i burken och kunde inte lämna den där, den ville med hem ;0)

Nej, nu ska det fortsättas med fredagsmys!
Kram AngelicaUppe med tuppen!!

Ja det va vi idag iaf, kl.6 var lilla ❤:at pigg och började prata med sin far som skulle iväg till jobbet. Somna om var inte att tänka på, så det var bara att gå upp. Första gången sen hon föddes som vi var uppe så tidigt. Före kl.8 har vi inte gått upp annars.
Men vid halv 8 blev hon trött igen och vi somnade på soffan. Där låg vi och myste till kl.11, då hon vaknade. Sen har dagen rullat på och vi har varit och besiktat om bilen, som nu blev godkänd :0) Känns alltid lika skönt!!

Ha en fortsatt bra tisdag!!
Kram Angelica


Sommarsulor på!!

Blev en sväng till mor och far idag för att få på sommardäcken på bilarna :0) Skönt att ha det gjort!!
Jag, mamma, mormor och lilla ❤:at tog oss en promenad i finvädret! 4 generationer :0)
Mys med mormor och morfar blev det så klart!

Ha en fortsatt trevlig kväll!!


Egentid med lyx!!

Idag har jag haft egentid och varit hos frissan. Vilken lyx❤ Har vridit och vänt på frågan om jag ska skaffa lugg eller ej? Till slut bestämde jag mig och jag är sååååå himla nöjd! :0)


Plaskat.....

På badhuset har vi gjort idag, med Annie och Vincent! :0) Det märks verkligen på de små att de tycker det är roligt :0) Så det sparkas med benen och plaskas och ibland blir det någon kallsup också.

Som ni kan se på bilden så blir man väldigt trött av att bada. Hann inte ens till Gaterondellen innan lilla ❤:at somnade.

Nu har det knakat och brakat i rumpan på lilla ❤:at, så här ska det bytas en skitblöja. God natt på er!!


Regnet det bara öser ner......

Ja idag är det ett riktigt "greja-inne-väder", så här tvättas det kläder. Började med att tvätta lilla ❤:ats loppisfynd. Är så nöjd med dem :0)

Annars så händer det inte så mycket mer idag tror jag! Mysa inne med lilla ❤:at och bara leka och ha roligt :0)

Jag tycker det är bra att det kommer regn faktiskt, tro det eller ej. Vi hade så himla mycket snö kvar i trädgården (typ 5cm) och den har det tagit rejält :0) Vi ser gräset nu! Inget ont utan att det har något gott med sig (denna gång iaf).
Ha en bra dag i skitvädret :0)
Kram Angelica

Bilden nedan: Loppisfynden :0)


Tjoho!!

Nu var en stund sen sist! Dagarna och veckorna rullar på och här är det sig likt! Pappan i huset har fyllt år under veckan, så vi har haft kalas och grattat honom!!

Igår var jag och lilla ❤:at på barnloppis i Edane och fyndade. Det blev många fina klädesplagg till henne :0) Annie åkte med oss också, så det var tre tjejer på tur :0) Hon fyndade hon också!
Vi har även tittat på The Hobbit under helgen och den var sååååå himla bra!

Nu ligger lilla ❤:at bredvid mig i soffan och tar sig en liten lur och det är så mysigt. Skitväder betyder mysdag!
Ha en fortsatt bra söndag och ladda era batterier för en ny vecka.

Kram Angelica


❤5 månader❤

Idag är det 5 månader sen lilla ❤:at kom till världen!


Nu är den spräckt!

7 kg gränsen alltså! Vi var på BVC igår för kontroll och allt såg så bra ut :0) Lilla ❤:at växer och blir så stor! 7135g och 65,5 cm!
Vi har börjat lite med gröt och det är gott, även frukt är smaskigt! Vi har även övat lite med flaskan, men den blir hon mest arg på. Så vi skiter i den tills vi ammat klart.
Att bli ammad är fortfarande favorit och hon är så nöjd då, så man får väl vara en mjölkko ett tag till :0) Tycker det är mysigt så det gör mig inget alls!!


RSS 2.0