Härliga Sol!!

Vad gôtt väder vi har nu! UNDERBART! Igår blev det en promenad på ca 2 timmar, då jag stötte på en annan mamma som var ute med sin son. Vi gick i samma babymassagegrupp och hennes son är 1 månad yngre än Felicia. Vi tog följe och det blev en massa prat. Mycket trevligt!! Roligt att vi är flera mammor här i Gunnarskog och att barnen är i samma ålder :0)
Sen när jag kom hem sov hon faktiskt 1 timme till i vagnen, så jag passade på och gjorde fika och tog med en bok och satte mig i solen. Det var sååå gôtt! Man får passa på och ta vara på stunderna :0)

Idag har det varit lite fixande inför söndagens dop. Har bl.a. hämtat dopklänningen som mormor har tvättat och gjort så fin. Tack för hjälpen! Fick även mycket gott fika och Felicia fick mys av gammelmormor och gammelmorfar ❤

Ha en fortsatt trevlig torsdag!
Kram Angelica


Prosit!!

Lilla ❤:at var förkyld och hade feber i lördags och det var inte roligt för henne :0( ändå var hon på gott humör, men väldigt trött. På söndagen hade hon ingen feber, så hon var lite bättre. Inte lätt att vara liten när man är förkyld :0(

I fredags var jag, Annie och barna och gjorde stan. Lite ärenden och fix inför dopet bl.a.
Köpte även en fin korg i gammel-lila och klädhängare till lilla ❤:at. En fika på Nordells blev det också :0)

Idag har det varit helt underbart ute, så det blev en promenad. Hörde fågelsång och solen sken, vårkänslor :0)
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Angelica


Efterlängtad!!

Äntligen har solen börjat kika fram :0) Helt underbart! Hon kikade fram i tisdags (på min födelsedag :0) ), igår och även idag. Härligt med lite ljus!
Igår gick vi en promenad i solens sken i nästan 1,5 timma. Det var bara 5 minusgrader, så det var inte kallt heller :0) Man behöver verkligen sol och värme! Längtar till våren och det känns som den är på väg :0)

Idag har det också varit fint ute, men lite mer kallt. -19 har vi haft i natt! Men då har jag hellre så kallt bara solen är framme faktiskt. Jag och lilla ❤:at har varit och hälsat på Gertrud idag. Vi bodde granne med henne i Stommen. Hon blir 93 år i år, så det är 92 års skillnad mellan lilla ❤:at och henne. (Ni kan se dem på bilden längre ner.)

De har även varit och tagit bort elstolpen som har stått i vår trädgård idag. Även om den var mer på sidan av vår tomt och man inte tänkte på den, så var det skönt att få bort den. Det känns mer öppet nu!

Ha nu en fortsatt bra kväll och kommande helg!
KRAM Angelica


Helgen som varit!

Lilla ❤:at ligger nu och sover, så jag passar på att blogga lite. Helgen har varit bra och lite full rulle.
I fredags var vi och hälsade på Felicias BB-kompis Elsa och hennes föräldrar. Trevligt :0) Sen på kvällen hade vi fredagsmys!
På lördagen var det fulla huset med folk, som var här för att gratta mig på 27-årsdagen. Men jag fyller inte förrän imorgon. Sista dagen som 26 idag! 27 år, herregud, det är bara 3 år kvar till 30! Känns inte längesen jag fyllde 20! Ja ja, ålder är bara en siffra och någon åldersnåja har jag inte direkt! Åren går så fort bara!
Åter till kalaset! Jag fick många fina presenter. Tack ska ni ha allihop! :0) På kvällen tittade vi på film som vi hyrt! Under helgen har vi sett två kanonfilmer, Ted och Taken 2. Jättebra filmer!
Igår var vi på ett möte om dagisplatser här i Gunnarskog. Har varit brist på det, men det skulle lösa sig, vilket känns bra :0) Vi vill ju inte att hon ska gå i stan, man bor ju här och vill ha henne här!

Hoppas ni också har haft en kanonhelg!
Önskar er en bra vecka!
KRAM! /Angelica


Doft av kärlek!

Älskling kom hem med denna ros på alla ❤-dag!


Skam den som ger sig!!

Det är söndag och ännu en vecka har snart gått. Vad fort det går alltså!! Helgen har varit bra, i fredags var vi hemma och gôttade oss och på kvällen hade hela familjen fredagsmys ❤
Igår var Felicias farmor och farfar här och fick sig lite fika och gos. Jag och lilla älsklingen var även och hejade på morbror'n när han spelade innebandy. Vilken match!! Sandviken hade ett riktigt bra spel och ledde med 5-1 inför tredje perioden. Efter 12 sek gjorde de 6-1 och det var inte så spännande. Sen vet jag inte vad som hände, om de fick en varsin raket i rava kanske, men helt plötsligt spelade Arvika riktigt bra. Så när tredje perioden var slut stod det 7-7 och det väntades förlängning. Det tar inte lång stund och Arvika stänker i 8-7. Mycket bra match :0) spänning på hög nivå! Skam den som ger sig!!
Lilla gumman tyckte det var slitsamt att titta på morbror, så hon somnade :0)

När vi skulle åka, så höll jag inte på att ta mig hem, dock inte pga att det snöade. Utan lilla älsklingen grät så det gjorde ont i mig. Jag stannade 4 gånger på de 2 milen. Tänkte att hon var hungrig så jag stannade (andra gången) och hon åt. Vi satt där en bra stund och sen var hon nöjd och gav mig ett härligt leende. Satte tillbaka henne i stolen och när jag kört en bit började det igen :0( har inte varit med om att hon gråtit så illa och visste inte vad jag skulle göra?? Ringer älskling, vilket inte hjälpte henne förstås, men det hjälpte hennes mamma att få prata lite (ja, jag stannade bilen när jag ringde. Va inte oroliga). Vad jag än gjorde så hjälpte det inte :0( jag kör hem och hon får gråta, bättre att få komma hem och få hålla om henne så fort som möjligt. Hon somnat till slut när jag var vid Bossebyrakan. Väl hemma så vaknar hon och ger mig värsta leendet som om inget hade hänt. Och sen........BRAKADE det till i rompa så in i! Hon hade haft magknip! Inte konstigt hon grät! Dumma brakskit, kunde du inte ha kommit lite tidigare, så lilla älsklingen inte hade behövt haft ont. Usch, stackars liten ❤

Lilla älsklingen har sovit i sin säng hela natten. Hon vaknade vid halv nio :0) Skönt för hennes mamma att få bre ut sig en sväng. Hon sov även natt till igår till halv sex i sin säng, sen fick hon att ligga mellan oss. Duktig liten tjej ❤ men jag måste erkänna att det är bra mysigt när hon ligger bredvid ❤

Nu ska det nog bli en promenad! Ni får ha en bra söndag!
KRAM! /Angelica


Ont i mammahjärtat!

Idag har vi varit och vaccinerat lilla ❤:at och det gjorde såååå ont i mammahjärtat. När man själv inte tycker om sprutor, så blir det inte bättre när de ska sticka i min lilla älskling.
Älskling hade ett möte så han kunde inte bli med tyvärr :0( Men nu är det gjort och nu ligger hon och sover i mitt knä efter ett mål mat. Håller tummarna för att hon inte ska bli allt för dålig!
Här blir det mys resten av dagen ❤

Bilden är från imorse. Vår glada, underbara lilla solstråle❤


❤ 3 månader ❤

Blir våran lilla Älskling idag! Underbara lilla vän, vi älskar dig så ❤
Vi har firat med babysim och idag var kusinen Vincent och hans mamma med. De var sjuka förra gången. Det var lika roligt att flyta och plaska idag också. BB-kompisen Elsa går också i samma grupp :0) Roligt!

Efter babysimmet blev vi bjudna på mat hos lillebror och Annie. Mycket gott, potatis och köttfärslimpa. Mums! Sen blev det kvällsfika - semeltårta! :0) Tack för allt gott ❤

Nej, nu blir det natta, god natt på er!


RSS 2.0