Tröttis!

Lilla ❤:at har sovit i 3.5 timme idag under dagen. Inte konstigt att hon är trött, vi va på babysim igår och på babymassage idag. Blir kanske lite mycket med två grejer så, men det är bara denna vecka och nästa som det "går omlott". Sen är babymassagen slut :0( och vi simmar på. Babymassagen är så trevlig :0) Gunnarskogsmammor som träffas! Mysig liten grupp! Får hoppas vi kan fortsätta träffas i andra sammanhang, det blir ju iaf längre fram eftersom alla barnen kommer bli klasskamrater. Tror det kommer bli en bra klass, den blir stor iaf, 20 eller 21st tror jag de är. Kul att det föds så många barn här i Gunnarskog. Har hört att man vet 15st, än så länge, som ska födas 2013.
Det värsta är ju detta med dagisplats (jag vet att det heter förskola, men jag säger dagis). Det är helt knökfullt!! Vi får hoppas på att det löser sig, för det är många barn som behöver plats. Det är ett möte med kommunpolitiker frampå här, så vi får hoppas och tro som sagt att det löser sig. Håll tummarna!!

Jo, tillbaka till gårdagens babysim. Det tyckte lilla ❤:at var så roligt. Sprattlade och plaskade för fulla muggar, precis som jag anade. Hon älskar att bada i baljan här hemma, så jag anmälde oss till detta och det var tur. (Tack vare svägerskan Annie som ringde och sa att det var dax att ringa. Missade nämligen att läsa måndagstidningen som det stod i, så TACK Gumman!) Badbyxorna fick bekänna färg också. När vi satt där på bänken och de pratade om vad vi skulle göra idag, så brakade det till ordentligt i rumpan på lilla ❤:at. Det var bara att gå och tvätta lilla rumpan och badbyxorna innan det var dax att bege oss till poolen. MEN, de höll tätt :0) så då vet vi det.

När lilla ❤:at låg och sov förut hade jag rikligt med energi. Jag dammsög, skurade och lagade mat och hann äta upp den. Jag plockade även bort kläder som är för små och fram med större. Uj vad hon växer lilla vännen! Känns på ett vis lite vemodigt att plocka bort de små kläderna, men det är ju kul när hon kan börja använda de andra :0)

Ni får ha en fortsatt bra kväll och helg!
KRAM! /Angelica


Som en blixt....

Ja det är helt otroligt vad fort helgen och veckan har gått. Swish och så har det gått 7 dagar. Man hänger inte med!

Igår hade jag och lilla ❤:at en heldag i Mangskog hos mamma och pappa. Blev lite bortskämd, fick god mat och fika. Fick tom fotmassage av mamma :0) Skönt! En promenad blev det också. Mycket mys med mormor och morfar för lilla ❤:at. Hon fick även presenter, blöjor, tvättservetter och pyjamaser. Sånt-som-går-åt-presenter med andra ord. Tack ska ni ha ❤
Det går ju åt en och annan body och pyjamas. Tycker jag tvättar hennes kläder hela tiden, och absolut handdukar. Tyckte vi hade så det räckte, men vid nästa tur till Ikea så åker några till med i kundvagnen. Är det inte spya eller dreggel på så är de dränkta i mjölk. Mycket bra är de iaf!! :0)

Här ska vi snart plaska och bada. Ha en fortsatt bra söndag!
KRAM! /Angelica


1 månad sedan.....

Det var julafton! Fort det har gått väl! Och ❤:at växer så det knakar :0)
I tisdags var vi på babymassagen igen och det är trevligt.
Igår var vi och hälsade på Elsa och hennes mamma Marie, där det blev både fika och prat när våra prinsessor sussade och sov :0) mycket trevligt!

Idag blev det en sväng till stan och BVC. Nu ligger ❤:at och äter och sover nog ganska snart. Ikväll är det Antikrundan :0) glöm inte det mormor!!
Roligt med gamla saker, en del är ju så fula och det känns som de oftast är dyrast. Det finns många fina saker också :0)

Ni får ha en fortsatt bra kväll och vecka!
KRAM! /Angelica


Solstråle!

Även om man är môratrött så spelar det inte någon roll om man måste gå upp när man möts av denna solstråle ❤ Då går jag mer än gärna upp oavsett tid på dygnet.

Nu har man ju varit mammaledig ett tag och jag måste säga att jag trivs verkligen med det. Jag älskar att gå hemma med lilla ❤:at och få se hennes utveckling vecka för vecka. Det händer så mycket :0)

Igår var vi på öppna förskolan här i Gunnarskog och det var trevligt. Roligt att få träffa andra mammor (i samma situation) och söta små barn.

Just nu sitter vi i soffan och lilla ❤:at äter för fullt. Ska se på "Mia på grötö" nu. Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM! /Angelica


❤ Felicia ❤

Ja idag har lilla ❤:at namnsdag! Grattis lilla älsklingen!
Denna dag har vi firat med babymassage och nu ska vi bara mysa resten av kvällen!


Jag hade rätt!

Ja, det hade jag angående lilla ❤:ats längd. Jag skrev i förra inlägget att jag tyckte att hon blivit så lång. När vi i torsdags var på kontroll så visade det sig att hon hade växt 2 cm på 2 veckor, så nu är hon 58.5 cm lång. Hon låg nu lite över medellängden faktiskt.
Jag blir nog kortast i familjen är det fara för, men vad gör det. Någon ska väl vara det :0)

Idag har jag dammsugit vilket var skönt att det blev gjort, för det var behövligt!
Mamma och pappa har varit här på en fika och gos :0) Alltid lika trevligt att ha dem på besök. Lilla ❤:at sov väl största delen, men när hon vakna blev det gos med mormor och morfar :0)

Just nu lagar älskling ❤ mat i köket (älgkött, klyftpotatis och bea-sås). Här i soffan ammas det och hon somnar nog vilken sekund som helst verkar det som. Trött efter babygym och gunga!

Ha en fortsatt bra kväll och helg!
KRAM! /Angelica


Mysdagar!

Ja, det har vi här jag och lilla älsklingen ❤ Vi tar en promenad, babygymmar, tar en lur och pysslar här hemma. Dagarna går så himla fort tycker jag.

I lördags var vi och tittade på Arvika när de spelade. Det var premiär för ❤:at! Hon tyckte väl att det var så där med kåporna och så. Blir ju varmt och lite tungt, men hon var så pass nöjd att jag kunde se hela matchen.
Imorgon ska vi till barnläkaren på kontroll och det ska bli skoj att se hur mycket hon växt. Tycker hon blir så lång! Ska bli spännande! :0)

Om 40 minuter börjar "Sveriges Mästerkock" och efter det "Inkognito". Bra tv-kväll! Det är ju Morberg ;0)
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM! /Angelica


❤ 2 månader ❤

Idag är vår lilla älskling ❤ 2 månader!


2013

Vi välkomnade det nya året här hemma med några vänner. En mycket trevlig kväll!!
På nyårsaftons dag var jag och lilla älsklingen på Filips 1-årskalas, medan pappan i huset stannade hemma och förberedde inför kvällen.

Igår var vi ute på en promenad i det fina vädret. Mycket skönt att få komma ute lite. På kvällen kom Fastra med familj och kikade på lilla älsklingen. Fina presenter fick hon av dem. Tack ska ni ha!!

Nej, nu är det en liten tjej som har vaknat efter sin lur i babysittern och vill ha mat.
KRAM! /Angelica


RSS 2.0