Tjoho!!

Nu var det att längesen jag skrev ett inlägg, så i detta blir det gott och blandat :0) Vad har hänt sen sist då?

1.) Jo, jag har blivit firad på min allra först morsdag! ❤

2.) Vi har varit på dop! Min tremänning Marie-Louise döpte sin flicka, lilla Molly Adele!

3.) Morfars syster som bor i Stockholm har varit här och hälsat på. Tror hon är 89 år (om inte äldre) och är en hurtig dam. Full sprutt :0)

4.) Blommor har planterats! Hittade en gammal hink när jag var ute och gick och så köpte jag ju en på loppis! Jag blev nöjd :0)

5.) Varit en tur till Ch-berg! Shoppingcentret givetvis!!

Sen lite annat smått och gott som någon fika och lite lek!

Ja, resten får bilderna visa!
Ena bilden visar hur varmt det var i solväggen idag. Snacka om att man skulle smälta bort om man sätt sig där :0) Pju, svettigt!

Kram Angelica


Badhusbus!

Idag har vi varit på badhuset med lilla Vincent och Annie och busat och lekt! Det blev bad och plask i över en timme. Lite folk var det också, vilket var skönt :0)

Igår var vi hemma och myste. Vi var på verandan och lekte och gungade. Det tycker lilla ❤:at är roligt!

Det blev en springtur förut. Skönt väder att springa i, inte för varmt och mycket syre. Helt perfekt! Älskling och lilla ❤:at fick lite far-och-dotter-tid också :0) De är mina två guldkorn i livet!❤

Ha en fortsatt bra kväll och vecka!
Kram Angelica


VM-Guld!

Wiho! :0D VM-Guld på hemmaplan är ju riktigt stort! Grattis!

Vad har hänt annars idag då?
Jo, vi har varit en liten sväng till mor och far och där fick vi oss lite fika. Lilla ❤:at fick mycket mormor-och-morfar-gos :0) Sen skulle de iväg på kalas, så då åkte vi hemöver igen.
Har fortsatt med att sätta ihop paviljongen idag också (då det började åska igår, så vi gick in), så nu är den och möblerna på plats. Har lite "småpiff" kvar, med blommor och så, men de är inte köpta än! Får nog bli under veckan det!
Blev ett styrkepass på em efter lite push av älskling. Va lite seg, så jag tänkte att jag kunde göra det imorgon, men så blev det inte :0) Och det kändes gôtt bara jag väl drog igång. Tänk på det gott folk, DEN BÄSTA TRÄNINGEN ÄR DEN SOM BLIR AV!

Det blev lite söndagsmys med grillad älg, klyftpotatis och bea-sås. Mycket gott! Till efterrätt blev det blåbärspaj! Lyxade till det lite på söndagen! :0)

Ha nu en bra kommande vecka!
Kram Angelica


Eurovision Song Contest!

Morotsstavar, dip och chips och ESC! Jag tror Norge vinner, tyckte den va bra! Vem tror ni?

Kram Angelica


De små kusinerna!

Igår var Annie och Vincent här :0) Det blev en promenad och mys och lek på verandan. Vi körde på en lite nyttigare fika i form av en fruktsallad. Måste ju variera lite när det blir så mycket fikande.

Lilla ❤:ats små skor som jag beställt kom igår också :0) De är ju så söta! Köpte dem på en sida som heter Skitungar. Där finns det mycket fint!

Ha en underbar fredag!
Kram Angelica


Klapp på axeln!

På kvällen igår gjorde jag min första springtur på lite drygt 1.5 år och det kändes riktigt bra faktiskt, med tanke på att det var ett tag sen. Skönt att komma igång lite faktiskt, men jag tar det lugnt för man vet ju inte hur kroppen reagerar.
Det känns bra idag också, känner inget i bäckenet vilket jag var lite rädd för :0) Dock har jag rätt bra träningsvärk i benen, men det är ju bra värk det :0)

Ha en fortsatt bra dag!
Kram Angelica


Här går det fort!!

Väldigt fort! Två dagar efter det förra inlägget så satt lilla ❤:at alldeles själv! Vad fort det går! Även tand nummer 2 har ploppat upp.

I fredags så åkte vi en sväng ner till stan och strosade lite. Vi köpte ett par solbrillor till lilla ❤:at och hon gillade dem. Ingen sol i ögonen! Det blev även en fika på Nordells, vilket var mysigt och längesen!
I söndags var hela familjen på badhuset och plaskade. Det är så roligt att se lilla ❤:at, för hon tycker det är så kul. Hon njuter verkligen!

I natt har det inte blivit någon sammanhängande sömn direkt. Hon har inte riktigt kommit till ro och vi anar väl att det är tandhistorien som spökar. Till slut, när hon fick en Alvedon, blev det lite bättre och hon somnade.
Men det är en liten trött tjej idag, som just nu ligger i knät och sover. Vi får hoppas det blir bättre i natt, för både hennes och våran skull.

Ha en bra dag där ute i landet!
Kram Angelica


Med lite hjälp.....

av amningskudden, så kan lilla ❤:at sitta rätt så bra :0) Vad allt går fort!! Det har även ploppat upp en tand. Händer mycket och det är så roligt att följa denna lilla älskade människa❤
Du är det bästa som finns. Vi älskar dig så❤


Härliga värme!!

Ja idag har man inte kunnat klaga iaf, 16.7 grader i skuggan :0) Härligt! Nu har våren kommit, Wiho!! *Stort leende*
Vi har varit ute och njutit idag. Det blev en promenad, har tvättat och hängt tvätten ute (lovely) och lilla ❤:at har smaskat i sig fruktpuré i vårsolen. Älskling hjälpte till med att hänga upp gungan när han kom hem från jobbet, så det har gungats också. Det tyckte lilla ❤:at va såååå himla roligt!

Älskling har varit ute och jagat bäver nu på kvällskvisten och det blev en :0) Nöjd make!

Nej ni nu blir det en tekopp och sen nanna kudden. Go'natt!


❤ 6 månader ❤

Det blir vårt lilla ❤:at idag :0) Tänk att det redan gått 6 månader!
Vi älskar dig i mängder lilla solstråle❤


Sunnemarten

Ja igår var jag, mamma och lilla ❤:at i Sunne på vårmarten! Vädermässigt kändes det som vi var på höstmarten, för det var så blåsigt och surt! Men vi hade en mysig dag iaf :0) Det blev några fynd, en ny plånbok och lite strumpor bl.a.
Lilla ❤:at fick 6-månadersspruta i torsdags, så vi visste inte riktigt hur länge vi kunde vara där. Men hon var nog trött av den för hon sov mycket, vilket var skönt för henne.
Vi träffade pappas kusin Eva som stod och sålde sina Aloe Vera-produkter från Forever. Kul att träffa henne, hon är så go och gla :0)
När vi skjutsade hem mormor så följde vi med in en liten sväng, så morfar och Felicia fick gosa också. Som ni kan se på bilden så läste de sporten :0)
Det blev invigning av lilla ❤:ats stol också som mormor och morfar hade köpt. Hon har en egen stol där, de köpte varsin till henne och Vincent (goa då!) Det blev päron till "invigningsmiddag" :0)
När vi kom hem sen så var det en gosesjuk pappa som längtade efter sin dotter. Vi fredagsmyste oss rejält❤

Idag är vi bara hemma och myser och gôttar oss! Just nu ligger det en mätt liten namnsdagstjej i knät och sover ❤

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Angelica


❤ Glad fru ❤

I torsdags när Älskling kom hem efter jobbet hade han ett paket med sig till mig. Han ville ge mig en liten present för att han älskar mig och för att han tycker jag gör ett bra jobb här hemma med allt hushållsarbete och lilla ❤:at om dagarna :0)
Och jag kan ju säga att jag älskar dig lika mycket, min underbara make ❤
Vi är ett bra team ❤


Vår lilla hjälpreda❤

Idag har jag och lilla ❤:at varit ute och pysslat lite i trädgården. Bort med fågelstugan och kratta bort all frö som låg på backen och sen satte vi upp torkvindan! Blev lite häng på verandan också :0)
Älskling håller på och grejar i tvättstugan och det blir så himla bra. Som ni kan se på bilden så fick han hjälp med monteringen av benen på skåpen ;0)

Ha en bra 1:a maj!
Kram Angelica


RSS 2.0