Ch-berg!



Idag har jag och Lilla hjärtat varit i Charlottenberg och fixat lite julklappar och lite annat smått och gott. Köpte bla ett par skor till Felicia och lite kläder. Gick även in på Panduro och fick med mig en påse med lite pyssel ;0) Då lilla hjärtat tycker det är mycket roligt att åka kundvagn, var hon nöjd och hade mycket att titta på :0)


Lilla hjärtats skor!

Kära svägerskan jobbade så henne hälsade vi på och vi hade tur då hon inte hade någon matlåda med sig. Det blev en lunch på ett thaiställe :0)


Goa, glada Annie!

Igår var vi och lekte med Elsa och hennes mamma Marie. Det var full rulle, som vanligt på de små brudarna :0) Jag var faktiskt så hurtig så jag gick dit. Riktigt skönt och Lilla hjärtat sov så gott i vagnen, både dit och hem. Det var en mycket vacker himmel när vi gick hem, underbara färger!



Nu ska jag gå och lägga mig, så god natt på er! :0)

Tomteverksta!

Har ju glömt att berätta!
Jag och min vän Lisa ska vara med på en stor julloppis i Karlstad den 15/12, så tomteverkstan är i full gång här hemma. Roligt att komma igång lite med pysslandet igen :0) Blir inte så mycket gjort under dagarna då det är full rulle och lek med lilla <3:at vårt, men när hon lagt sig för kvällen pysslas det!

Jag ska påminna er när det närmar sig, men kom ihåg detta nu och ta er en tur till Karlstad denna dag :0) Vid travbanan i något som heter Totohallen ska vi vara. Totalt skulle det bara 80 säljare så grejer blir det :0)

Bilder på mitt pyssel får ni se när det närmar sig!
Nej nu blir det till att sov! God natt!

Kalasmakeriet!

Är ett underbart ställe i Gräsmark! Erik har fyllt 80 år, så vi var ett gäng som blev bjudna på underbart god mat där. TACK så hjärtligt farmor och Erik för en mysig söndagseftermiddag!
Fler bilder kommer senare (då de finns i kameran), men jag tog en suddig med telefonen som ni får nu iaf.
Ha en bra kommande vecka där ute i landet!


Mardröm!

Drömde en natt under veckan att Felicia blev kidnappad. MARDRÖM! Det var så verkligt, så jag hade en JÄTTEklump i magen när jag vaknade! Det bästa var att hon låg bredvid mig, så det gick fort över.


Min värld skulle gå under om det hände vårt lilla charmtroll något <3



Nov. 21, 2013

"Åldern är inte så noga utan det är hur man känner sig!"
Det sa min kloka mormor som igår fyllde 76 år. Och nej, hon är inte som en 76-åring heller. Piggelin är vad hon är!


Födelsedagsbarnet!

Jag och Felicia var och grattade henne på dagen, men själva kalaset var på kvällen. Oss passade det bättre att ta det på dagen och det var så trevligt. Det bjöds på grönsakssoppa (mycket gott i kylan), efterrätt och sen te och kakor på det. Tårtan fick inte mormor öppna för mig, utan den fick hon spara till själva kalaset.




Goda kakor


Den fina tårtan mormor hade gjort.


Lilla gumman underhöll oss alla tre. Full rulle!

Idag har vi varit på BVC och fått 1-årssprutan :( Det gick så bra, fast hon grät när hon fick den, men det gick fort över.
Hon vägde 9.3 kg och var 77 lång (växt 4,5 cm sen sist)

Nej nu blir det sova av. Zzzzz!











Kan inte.....

annat än att säga att Ronaldo imponerar! Vilken fotbollsspelare! Så även Zlatan! De har bjudit på show båda två! Världsklass!

När Zlatan gjorde 2-1 på frisparken, ja då var det gåshud på hela kroppen :0) Hoppet levde där en liten stund!
Men, men Grattis Portugal!

Nu blir det god natt för min del!
Zzzzz!

Söndag!

Igår hade jag och lilla gumman en mysig dag (Pappan i huset var ute i skogen en sväng) innan jag lite senare på em spelade match borta i Karlstad. Vi vann med 4-3 mot Skattkärr :0)Jo, åter till mysdagen! Vi lekte och busade för fulla muggar och sen gick vi ut och matade tjurarna med lite snacks (morot- och potatisskal). Här behövs ingen kompost inte ;0) Snacket! Komposterna ;0) Spännande att titta på tjurarna.Passade på att gå en sväng efter vi matat tjurarna. Det var ju så fint väder. Lilla gumman somnade och sov i hela 2 timmar totalt :0) Gôtt för henne, förkylningen sitter ju fortfarande i lite än. Gôtt för mig också ska erkännas. Lade mig på kökssoffan och slappade lite :0) Fina vyer under promenaden! Energipåfyllning!Nej nu ska jag snart slänga huvudet på kudden. God natt!

Oj oj oj.......

vad helgerna går fort! Redan söndag imorgon!
Denna vecka har vi mest varit hemma, då vi inte har varit krya. Båda jag och Lilla gumman har varit förkylda. Lilla hjärtat är fortfarande inte bra, men pigg är hon. Dock rinner det ur näsan rätt bra och hon har vaknat under nätterna och sovit lite oroligt. Inte lätt att vara liten <3 Vi får hoppas det går över snart. Vi var faktiskt ute och busade lite idag, så det är ju ett tecken åt rätt riktning :0)

Då lilla gumman sov gott efter en promenad kunde jag faktiskt hinna med och baka lite en dag här :0) Det blev lite Engelska scones :0) Va längesen, full rulle med vår lilla älskling <3

Både igår kväll och ikväll har jag och älskling sett på film, ätit gott och bara gôttat oss <3 Älskar våra mysstunder!
Lite kort från veckan får avsluta detta inlägg. God natt på er!


















Eriks dag!

Igår var det inte bara farsdag utan det var nog mest Eriks dag! Han fyllde nämligen 80 år! Grattis älskade Erik!


Det skiljer ganska exakt 79 år på dessa två. Som ni kan se på bilden så är Erik något av en favorit i Felicias ögon :)


Fars dag!

Idag har det firats pappor! Felicia har firat sin, jag min och Jimmy sin.Det började med frukost och uppvaktning av pappan i huset. Han fick en påse med massa gott från Teaffären! Sen delade vi på oss, så Jimmy åkte till sin far och jag och Felicia åkte till min. Då det var annat inplanerat under dagen blev det bäst så, onödigt att stressa i onödan! Jag är så glad att just du är min pappa. Du är underbar och en klippa på alla sätt och vis! Jag älskar dig Pappa <3En underbar far till vår dotter är vad du är Jimmy. Tack för att du finns<3
Vi (dina gummor) älskar dig <3
Nej ni, nu ska det sovas! Ska bli riktigt skönt efter en icke så roligt natt igår! Zzzzz!!

Ja ni.......

dagarna går så det är inte sant! Ligger nu i sängen och ska snart sova, alldeles själv då älskling sover på hotell i Karlstad. Han och en vän har varit på Pablo Francisco, käkat mat och bara haft det trevligt! Viktigt att få komma iväg med sina vänner :0) Kan ju hända att jag får sällskap av en underbar liten tjej <3 Vem vet ;0)
Här kommer det lite bilder!


Det kom ett paket på posten och i det låg det 2 paket till vår 1-åring. De var från Joel och Simone :0) Det var ett grytset och mat från Jabadabado. Passade väldigt bra till hennes lilla kök :0) Tack snälla ni!!



Vi har varit och grattar svärmor som fyllt 67! Felicia i farmors knä!


Felicia i farfars knä!

Idag har vi varit en sväng hos Felix och hans mamma Carolina och lekt. Man får passa på nu när det hinns och han är ledig från dagis.

Nej ni nu blir det natta! Zzzzz!

1 ÅR!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är vår älskade dotters födelsedag <3 HURRA HURRA HURRA!
Grattis älskade unge! Mamma och pappa älskar dig så himla mycket <3


Paketöppning!!


Ljus i frukosten!

Helgen.....

har bjudit på 1-årskalas! Det har varit nära och kära här och grattar vår lilla prinsessa <3 Hon fyller inte förrän imorgon dock. Det blev ett lyckat kalas och lilla <3:at fick så många fina presenter. Tack alla ni som var med och firade :0)


Paketöppning!


En nöjd (snart) 1-åring <3

Helgen har även bjudit på julmarknad i Mårbacka. Vi trotsade regnet igår och for iväg, så vi fick oss lite feeling av julen. Det är en så stor och mysig julmarknad. Några fynd blev det att för oss :0)











Ett, två, tre.....

Ja, så många steg tog Lilla gumman alldeles själv idag :0) Duktig liten fröken <3 Ha en fortsatt bra fredagskväll och kommande helg!
Kram Angelica




RSS 2.0