Kroppskonst!

Idag har jag varit och fått lite mer bläck på kroppen. Va på Hellcat Tattoo hos Mikael Hammarsten. Mycket duktig!! Blev mycket nöjd över resultatet :) Kan verkligen rekommendera grabbarna som jobbar här inne för er som går i tankar att göra en tatuering.Den sitter på vänsterlårets framsida.
Kram Angelica :)

Myssöndag!!

En myssöndag hemma hos Felicias mormor och morfar :)


Körde med släpkärra för första gången och det gick hur bra som helst :) Ja, det var jag som backade dit!!


Fika i solen!!


Mys med morfar <3


Felicia var helt fascinerad av gräsklippningen. Många vinkningar och slängpussar fick morfar!

Kram Angelica

Lördag!!

Reunion med DIF, alla som någonsin spelat i klubben var bjudna och 95 kunde komma. Spelades cup under dagen och mat senare :) Då bäckenet inte vill vara med på innebandy, satt jag och några andra hjältar i seket!!




De andra hjältarna - Tompa och Knood!


Tobben va speaker!


Torsbybrudarna -Malin och Pink!


Engmark :)


Två Mangskogsbrudar :)

Tack alla som var där och de som har fixat allt innan. Kanonrolig dag/kväll/natt!
Även tack till min underbara mamma som körde mig hem på natten och mormor som höll henne sällskap! :)

Kram Angelica












Härligt väder!!

Denna veckan har det varit härligt väder!!
Titta och njut :)









Ha en bra helg!
Kram Angelica

Påsk!!

Det har varit en härlig påsk! God mat, gott godis, fint väder och omringad av underbara människor :)På långfredagen kom familjen Lindgren/Engmark och de hade korv med bröd med sig. Grillen tändes och vi åt ute :) Mycket mysigt!! Marshmallow-grillning!Påskafton var vi hos mor och far och senare svärmor och svärfar. Felicia fick så många fina och goda presenter/påskbrev. Tack allihop!! Kusinerna Bus <3 Plocka sten i hinkar är mycket kul! Sitter i farfars knä! Vår lilla påskkärring myser i solen hos farmor och farfar <3Annars har vi grejat lite här hemma. Fixat i garaget bla! :) Idag har jag och Felicia gått tipspromenad med Karin och hennes mamma. Där har inte den lille kikat ut än, så nu är det övertid sen i onsdags. Kommer nog snart får vi tro, vill ju snosa nyfödd bäbis! :) Annars har vi mest tagit det lugnt, för lilla Hjärtat hostar en del så imorgon stannar jag hemma med henne. Det är iaf på bättringsvägen, så vi får hoppas det går över snart. Fruktstund ute i det fina vädret. 28 grader i solväggen :)Nej nu ska jag gå och lägga mig!God natt folkens!!

Glad Påsk!!




Skor!!!

Igår köpte jag mig ett par nya springskor. Är väldigt nöjd, de var inte bara goa utan snygga också :)



Sen har jag glömt att lägga ut en bild på ett par skor som jag fick av älskling! Han tyckte att jag skulle ha ett par gå-bort-träskor (fin-träskor alltså) så de kom han hem med när han hade varit i stan och gjort några ärenden :) Har ett par här hemma som slit och släng, men dessa va ju såååå fina. Röda i mocka! Han kan att min älskade make <3


Blir fina att ha till sommaren :)

I helgen har vi varit på brunch på Statt och det var mycket gott! Rekommenderas!! Sen blev det lite shopping och några kassar fick vi med oss hem :) Efter det fortsatte hela familjen att mysa hemma <3

Vi har även varit hos mor och far där vi bytte till sommardäck på bilarna och fick oss fika :) Mysigt!!


Pysslar hos mormor och morfar :)

Idag ringde de ifrån dagis att de hade skickat hem två som spytt :( Så lilla hjärtat får vara hemma resten av veckan.

Ha nu en underbar vecka där ute i landet.
Kram Angelica

Piggare :)

Lilla gumman har nu inte spytt på två dagar (peppar, peppar....), så nu hoppas vi att det vänt. Men det tog omtag efter tre dagar sist, så man vågar inte säga Hej än.
Idag har vi varit ute en liten sväng och lekt och fått frisk luft. Pysslat och grejat med sina nya trädgårdsredskap är kul det. Vår lilla trädgårdsmästare <3



Nej, ska snart gå och lägga mig. Upp i ottan och åka till jobbet imorgon. Älskling är pappaledig, så far och dotter får mysa och gôtta sig imorgon <3 Lite avis fast jag varit hemma hela veckan. Underbara lilla människan <3
Får väl åka och dra in lite kosing :)

Kram Angelica


Snöblandat regn!

Perfekt väder när magsjukan härjar!!Helgen kan vi sammanfatta med ordet magsjuka! På söndagen var Lilla gumman piggare så vi var faktiskt ute en sväng och fick oss lite frisk luft!
Sova på pappa är skönt när man är sjuk <3
Det blev en liten krya-på-dig-present när pappan i huset var till stan och fixade några ärenden. En egen skottkärra! Stolt gick hon runt och sköv på den :) Nöjd tjej, som börjat får tillbaka lite energi.
På måndag kväll var det dax för mig att hulka. Det blev en gång bara och det râck gôtt å väl! Igår fyllde pappan i huset år, så det blev att vi firade honom när han kom hem från jobbet :) Han fick sin present och gofika!På kvällen fick vi oss alla en "present", då lilla gumman spydde igen :( Stackars liten!
Trots att hon är vesen och spyr så är hon ändå som en solstråle. Vår lilla hjälte <3
Ha det bra där ute, så ses vi när vi blir friska. Tvätta era händer en extra gång emellanåt, för detta vill ni inte ha. Jag lovar ;)
Kram från sjukstugan!!

Magsjuka!

Har kommit till Bäckänga!! Lilla gumman spyr :(


En liten sjukling <3

Bildbomb!!


Underbart väder i helgen så självklart va vi ute :)






Tvätt på torkning!


Reunion med detta rövargäng :)


Jag och lilla hjärtat <3


Felicia hjälpte sin mamma med panten ;)
Men hon var duktig och plockade tillbaka i kassen sen :)

Kram Angelica

RSS 2.0