Gratulerad!!

Då var man 28 år och jag har blivit gratulerad av nära och kära igår. Tack för alla fina presenter :)

På kvällen var det dax för älsklings present, bowling och middag! Mormor och morfar tog med sig lilla gumman efter kalaset och de hade haft det så mysigt. De var och tittade på morbror Sebastian som spelade match, sett och diggat till melodifestivalen och myst!
Vi hade en underbar kväll jag och älskling <3 Bowlade och det är ju såååå roligt! Det bar en jämn match rakt igenom, men jag förlorade då älskling gjorde en strike det sista. Tror han vann med 8 poäng så det var tight :) Sen blev det trerätters och vi åt så mycket mat så vi nästan rullade därifrån. Mätta och goa :) Sådana här stunder njuter man lite extra av, då det inte blir så ofta längre. Jag och maken på tumanhand <3


Frozen Cheesecake bjöds gästerna på.


Även annat gott!


Redo för en underbar kväll <3


Vi har en vandrande filt här hemma ;)

Kram Angelica

Tack!!

För alla grattishälsningar jag fått idag :)

Snart får man åka hem och krypa ner i sängen vid mina älsklingar <3


Trött men glad ändå!!


Det blev våfflor idag, på min dag :) Mums!!

Kram från 28-åringen
Tjoho!!

Vi lever men jag har inte hunnit bloggat. Varit mycket med inskolning och nu, denna veckan, har jag börjat jobba. Så nu är det på allvar!! Lämningen på dagis tycker jag har gått bra och det känns bra. Sen hade jag kunnat vara hemma ett litet tag till känner jag, men det har nog inte känts annorlunda om någon månad. Det är klart jag hellre är hemma med lilla älsklingen än att vara på jobbet. Men pengarna måste in och allt funkar ju bra :)

När jag har lämnat henne på dagis så åker jag hem en liten sväng innan jag åker vidare till jobbet. Det är ju så himla tyst. Ingen liten tjej som rasslar och grejar. Samma sak i bilen, jag tittar i backspegeln och så är bilstolen tom. Konstig känsla och det tar nog ett tag innan man vänjer sig!! Man har ju haft henne med sig dygnet runt i stort sett och helt plötsligt har man inte det.
Nu när jag börjat jobba får ju mina älsklingar mer tid tillsammans :) <3

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dem <3

Lite bilder bjuder jag på:

Vår lilla prinsessa <3


Ute och busar innan dagis!!


Ny jacka och nya skor till lilla gumman!


Fick en vacker ros av älskling på alla<3dag!


Mor och dotter ute i solens sken :)

Kram Angelica
Bildbomb!!

Dagarna går och går och går, STOPPA TIDEN TACK!! Lite bilder från veckan!


Tagen på bar gärning!


Mys i Gammelfarmors knä!!


Kramas med favoriten!


Mys med mormor som har haft ryggskott under veckan, men ligga och se på film gick bra :)


Har bokat tid för lite gaddning!

Idag har Vincent, brorsan, Annie, mamma och pappa varit här :) Vi skulle åka pulka och grilla korv, men vädret ville inte det. Vi busade inne och stekte korven istället. Det gick lika bra det :) Sällskapet som är viktigast!

Nej nu ska här sovas!
Kram Angelica

Inskolning

på dagis har börjat denna veckan, så det var andra dagen idag :) Felicia tycker det är roligt att vara där, så det känns bra hittills iaf. Idag blev hin tom lite arg när vi skulle åka hem ;)

Man blir trött av dagis, hin ligger och sover så gôtt bredvid mig nu :) Lilla Gumman <3

Kram Angelica

Äntligen!!

Nu är det full rulle på Bäckänga igen :) Lilla Hjärtat är pigg och kry! Så himla underbart!! <3Vi har en spännande vecka framför oss, inskolningen på dagis börjar :)

Kram Angelica


RSS 2.0