Peppar, peppar...........

Ja det säger vi nu och hoppas det har vänt för lilla Hjärtat <3 Hon har inte spytt sen kl.19 igår, så håll tummar och tår gott folk!
Hon är piggare och rör sig betydligt mer idag och det känns oerhört bra :) Mammahjärtat njuter :)

Igår morse spydde hon upp vätskeersättningen jag gav henne och jag tyckte så synd om denna lilla människan <3 Hon var som "e fille" i kroppen, så slö var hon. Jag ringde och fick en tid på infektionsmottagningen, så vi fick träffa farbror doktorn. Han sa att vi skulle fortsätta som vi gjort (ge vätskeersättning, yoghurt, nyponsoppa och dylikt med sked), så skulle det att vända tillslut.
Igår kväll var det 4 dygn sen hon spydde första gången. Vi märkte att hon fick behålla det vi gav henne, men man vågade inte hoppas. Under natten som gått har hon fått vätskeersättning flera omgångar och fått behålla det :) Imorse satte hon sig upp och pekade på flaskan och sa me :) Härligt!!

Vad ont det gör i mammahjärtat att se sin lilla älskling vara så sjuk <3 Usch!! Jobbigt, man vill bara byta med henne! Som sagt, nu är hon troligtvis på bättringsvägen och det känns underbart :)


Igår, i väntan på att åka till farbror doktorn.

Ha en bra helg där ute i landet och var rädda om varandra!
Kram Angelica

Liten är sjuk :(

Det var ju inte så här vi skulle ha det på vår sista vecka innan inskolningen. Magsjuka :( eller äckelsjuka som den egentligen borde heta.
Felicia tvär vaknade efter att älskling lagt henne igår kväll, så jag gick upp för att lägga om henne. När jag öppnar dörren känner jag en sur stank av spya (den värsta lukten jag vet). Välkommen magsjuka!! Hon hade spytt ner hela sin säng. Tror hela maginnehållet kom upp. BLÄ :( Hon spydde några gånger till i natt.

Idag har detta fortsatt plus att hon har feber. Usch! Inte roligt att vara liten och spy :( Peppar, peppar........så har jag och Jimmy klarat oss, än så länge!! Vi får väl se vad det blir av detta.


Lilla älsklingen <3


Kram Angelica


Bildinlägg!


I lördags var jag och lilla gumman hos mor och far. Felicia och morfar myser framför tv:n <3


Pulkaåkning blev det också :D


Mys med mormor efter maten <3


Gammelmormor kom också på besök <3
Hoppas du inte blir arg nu mormor för att jag la ut bilden. Tyckte denna bilden var så fin och du är lika vacker som alltid <3

Kram AngelicaTjoho!!

Oj vad dagarna går! Tycker inte det var längesen det var fredag och så är det fredag igen. Det betyder väl att man har roligt :) och det har vi!

Jag och lilla gumman busar och myser om dagarna och sen på em kommer pappan i huset hem. Då är det en liten tjej som verkligen skiner som en sol och springer till dörren och möter sin pappa, sträcker upp armarna, blir upplyft och får kramar och pussar. Man blir alldeles varm i hjärtat, mina älsklingar <3


Imorse var vi uppe kl. 7 och lika glada var vi för det :)

I söndags var brorsan och Vincent här på em och vi åkte pulka med barnen. Bus i snön är alltid kul! Annie jobbade och Jimmy jagade så då myste vi 4 :)


Hela rövargänget <3

Nej nu ska jag fortsätta att fredagsmysa med gubben min <3
Kram Angelica
Här får ni......

en KRAM på kramens dag!Kram AngelicaBildbomb!!

Här kommer lite bilder :) Titta och njut!


Är man trött kan man väl ligga på hallgolvet och sova <3


Bus och mys med Emmy och hennes mamma Linda.


Trångt och mysig ska det vara!


Handla med mamma är kul, särskilt när man åker kundkorg :0)


Spännande när traktorn är här och plogar!


Mor och dotter <3
En glad liten jag.....

har upptäckt att jag har räknat fel :) Det är 5 veckor tills jag ska börja jobba och inte 4. Wiho!! :)Kram Angelica


Dagarna går.....

oj oj oj vad tiden går! Hänger inte med känns det som. På måndag är det 4 veckor tills man ska börja jobba och ångesten kryper på en sakta men säkert. Blir nog konstigt att börja jobba efter att man varit hemma i 1 år och 7 månader. Ja ja, det tar vi då! Nu ska här njutas av den underbara mammaledigheten.

Vad gör vi om dagarna då? Jo, vi bara njuter och myser och gör det vi tycket är roligt. I fredags var vi på badhuset med Felix och hans mamma Carolina. Trevligt trevligt!
Annars bygger vi lego, busar, kikar lite på tecknat och myser <3

Vi har köpt en bilstol till, som ska vara i Peugeoten. Behöver en i varje bil nu när det ska hämtas och skjutsas på dagis om vart annat. Bättre än att krångla och byta bil! :)

Nej! Nu bliver det sänga! God natt på er! Lite bilder får ni förstås :)


Prövar den nya bilstolen :) Den blev godkänd ;)


Lego är såååå roligt :) Tycker stor som liten :)Mys i stolen med tecknat <3


FY FAN!

Såg på nyheterna nu kl. 22 och det rann tårar längs mina kinder när de visade bilder från Syrien. Flera barn som dog av svält, bla en 1,5 år gammal flicka där kroppen inte orkade längre pga näringsbrist. Vad även flera, bla en 7-åring som dött av samma sak. Det är ju så fruktansvärt! De ska ju bara få springa och leka och skratt och ha kul. Inte behöva uppleva sådan skit eller lida så. Det gör verkligen ont i mig!
Ha en fortsatt bra vecka där ute och var rädd om varandra. Kram Angelica

Piratvika!

Den har vi besökt idag! Jag, Felicia och mamma var där och plaskade och busade och vi hade så roligt. Tre generationer som plaskade och lekte <3 Får vi göra snart igen :0)


En nöjd tjej efter en massa badhusbus med mamma och mormor <3

Kram Angelica


Årets sista dag!

Igår var det sista dagen på 2013 och vi firade in det nya i goda vänners lag. Lars och Karin var här och vi hade det lugnt och trevligt. Vi åt god mat och efterrätt, så vi rullade fram, men lite chips och annat snacks gick att ner ändå. Vi spelade TP vilket har blivit en klassiker när vi ses. Vi alla tycker det är så roligt!


Galna familjen är redo för det nya året!


Det var full rulle på Lilla gumman så någon bättre bild fick jag inte med telefonen.


Jag ska väl tillägga att älskling vann! Men det var en mer jämn omgång än det brukade faktiskt :0)

Hoppas ni också firade in det nya året så ni blev nöjda. God fortsättning på er!
Kram Angelica


RSS 2.0