Vårruset!!

Igår var det Vårruset i Karlstad och i år kunde jag vara med :) Har jobbat kväll i många år, så jag har inte kunnat vara med. 

Hur gick det då tänker ni?
Skitbra! Jag är verkligen jättenöjd, med tanke på hur förberedelserna har sett ut. Började springa hemma då och det kändes ok, strax under 30 min. Sen trampade jag snett på jobbet så knät "gick bakåt". Var ömt och instabilt, men jag vilar mig i form tänkte jag ;) Så jag har totalt i år sprungit 3 st 5km innan det då var dax att springa Vårrusets 5 km. 

Tävlingsmänniska som jag är tänkte att under 30 min SKA jag om jag så ska krypa i mål. 
Knät kändes iaf bra, så jag bara sprang på.

Tiden blev 26:50!! ✌ 
Japp, jag är nöjd!!!


Kram Angelica 

Fredag :)

Fredag kväll, älskling jagar bäver, Sessan sussar och sover och jag ligger som en dö sill i soffan.  Nu är det "Ack värmland"!

Vill önska er en trevlig helg!

Tidigare ikväll hade vi självklart fredagsmys jag och lilla Sessan ❤ 


Kram Angelica 

Helgen som varit!!

Älskling har varit så duktig och byggt klart vår uteplats i helgen och jag ÄLSKAR den så mycket. Den blev helt underbar, jag kommer bo där i sommar. Älskling bygget och jag fixar "inredning" :) Självklart blev det grillpremiär!! Det blev även en springtur! Är ju bra att få upp flåset lite, då jag ska vara med på Vårruset :)

Kram Angelica 

Pysselstuga!

Den 30 maj är det Gônnerskemârten och det är 20-årsjubileum i år. Jag har faktiskt bokat bord och ska vara med, så det pysslas en hel del av och till här hemma. Vi får se hur mycket som hinns med. Nya idéer föds hela tiden :0)


Jag har faktiskt fått några beställningar på dopkort (ni kan se några av dem på bilden). Så behöver ni något dopkort eller annat sorts högtidskort så är det bara att höra av er :0)
Pris är lite olika beroende på storlek! 

Jag kommer inte bar ha kort med på Gônnerskemârten, utan även lite inredning och annat. 

Nej, nu ska jag mysa med världens bästa lilla Sessa❤

RSS 2.0