Vi lever!

Bara det att bloggandet inte har blivit av. Har ju lite annat för mig nu för tiden ;0) Men nu sover lilla gumman så då passar jag på.
Prövade att sätta henne i bärselen förut för jag tänkte dammsuga och det var grejer det. Hon somnade direkt när jag började och så slutade jag dammsuga (för att byta uttag och fortsätta på nervåningen.) och då vaknade hon till lite, men när jag började igen så somnade hon om. Känns bra att hon gillade att sitta i den, så man får händerna fria ibland :0)

Igår var vi på BVC och där var allt bra :0) och det känns bra. Fet mjölk är bra grejer ;0)
Efter det var det premiär för en tur på stan. Hade lite ärenden, så vi tog vagnen och gick en runda. Det gick så bra så och hon var nöjd och sov. Hon älskar att ligga i vagnen och absolut när den rullar och går.
För er som har ett snorigt barn så kan jag varmt rekommendera nässugen Näsfrida som man kan köpa på Apoteket. Felicia har varit lite snorig och vi köpte en sån. Det var grejer det, sög ut snoret kanon :0)

I onsdags var vi en sväng till Lillebror, Annie och Vincent, för att ge lillgrabben doppresenterna. Vi fick även våra fadderbrev :0)

Tänk att det är sista november idag och första advent på söndag. Vad fort det går! Herregud!! Jag vet att jag tänkte att det är ju länge kvar till jul när lilla gumman föddes. Men nu är det inte ens en månad kvar. Tiden springer iväg!!
Några julklappar har vi fixat och vet väl de flesta som ska köpas. Jag ÄLSKAR jul och allt som har med den att göra. Julmusiken, dofterna, pysslet, baket, ljusen och att umgås med nära och kära. Härlig tid!!

Ha en underbar helg och första advent!
KRAM! /Mamma Angelica


För 2 veckor sedan......

igår, föddes vår lilla älskling ❤ Tänk att det redan gått 2 veckor, tiden går fort! Det känns så naturligt att ha henne hos oss. Det känns som hon varit med oss längre och man är så stolt och glad att hon finns i ens liv. ❤Vår guldklimp❤

Vi har varit lite förkylda här i huset, så vi har inte gjort så mycket mer än bara tagit det lugnt och myst ❤ Felicia är bättre idag och är inte lika täppt i näsan och jag är feberfri! Det tackar vi för :0) Va riktigt skönt att få ligga ner och sova i natt, då man har fått "sittsova" så hon andas lättare.
Pappan i huset har börjat jobba denna veckan, så vi får klara oss själva på dagarna. Men det är att bra skönt när han kommer hem, hela familjen hemma och myser och snosar ❤
Förra veckan var även BVC-tanten här och allt var bra och ordentligt med mat får hon, vilket känns gôtt :0)

Idag fyller min mormor 75 år också. Grattis än en gång och hoppas du haft en bra dag!

Nu ligger vi och gôttar oss i soffan och gör nog det resten av kvällen!

KRAM! /Angelica


Mormor och morfar......

till Felicia var här igår kväll och snosade på henne. Mysigt! Många fina presenter fick hon också vår lilla älskling ❤

KRAM! /Angelica


13 november

Ja idag var det datum vi fick när vi var på ultraljudet, då lilla gumman skulle ha kommit. Men hon är nu 8 dagar gammal och är sååå himla underbar! Hon är verkligen det bästa som hänt. Man är helt förälskad i denna lilla människa❤ Hon ligger nu på armen och snusar och sover så sött.

Jag måste bara tala om att jag har världens bästa man också. Utan honom har det inte funkat här hemma och jag har inte klarat det! Bara det att ta sig upp ur sängen och soffan utan hjälp, inte behöva laga mat och bara få vila kroppen.
❤Jag ÄLSKAR dig så mycket älskling❤

Nej nu blir det till att gå och sova!
KRAM! /Angelica


❤Felicia❤

Idag är det farsdag, så det firar vi lite här hemma eftersom det är den första för pappan i huset❤
Vi tar det mest lugnt och bara njuter av vår älskade lilla Felicia. Hon är så underbar och världens finaste❤ Man kan verkligen inte sluta titta på henne. Man bara njuter och är så förälskad i denna lilla underbara människa❤

Idag är det även lilla godingen Vincents dop och vi har fått den stora äran att bli hans gudföräldrar :0) ❤ Kroppen har inte återhämtat sig ordentligt, så för våran del blev det till att stanna hemma (Kanske inte är så konstigt när det bara gått 6 dagar sen BF heller). Vi får se på film och kort sen :0)

Ha en fortsatt bra dag!
KRAM! /Angelica


Vår lilla älskling i magen......

har nu äntligen kommit ut till världen och hon är helt underbar ❤ Hon kom igår (måndag) kl. 03:02, vägde 3440g och 51cm lång.
Vi har bestämt att hon ska heta Felicia.
Vi alla tre mår bra och njuter av vår lilla familj ❤

KRAM! / Mamma Angelica


Happy Halloween på er!

Vill önska er alla en bra Halloween/Alla helgona!
Så här såg man ut ifjol! I år tänkte jag klä ut mig till mig själv som intar soffläge ;0)
KRAM! /Angelica


Fika!

Rubriken passar bra, för idag har jag varit hos farmor och Erik en sväng på en liten fika. Min kusin Fredrika och lilla Filip var också där! Det var fullt ös på lille Filip idag, prata och var så glad :0)
Nu på kvällen har jag tittat på "Hela Sverige bakar". Det är ett så bra program, mycket gott görs det där. Man får lite tips och blir VÄLDIGT sugen på att baka.

Imorgon ska jag ner till stan och möta upp min vän Caroline.O och vi ska ta en fika och stri lite. Var ett tag sen sist så det ska bli trevligt! Ja, det blev lite blogg om fika! Aldrig fel ;0)

När det gäller vår lilla älskling i magen ❤, så verkar h*n trivas bra där inne! Det är ju i och för sig 12 dagar kvar till BF, så vi får väl vänta lite till! Men det är inte länge kvar :0) *STORT leende*

Ha en fortsatt bra kväll och helg!
KRAM! /Angelica


RSS 2.0