Frost!!

Minusgrader och vi har fått frost :) Leran frusen (för en liten stund iaf)! -9 hade vi när jag och Felicia gick upp vid halv 9.


Fruset landskap!

Pappan i huset har jagat älg idag, så jag och Lilla gumman hade en mysfrukost bara vi två <3


<3 Lilla älsklingen <3

Det blev en promenad idag, det långa varvet! Skönt att röra på sig!

Nej nu ska jag krypa ner i skôppa på gôbben och mysa <3
Kram Angelica





<3

Idag blev denna underbara tavla upphängd, vi fick den i julklapp av brorsan, Annie och Vincent.


<3 Vår lilla familj <3


Jag och min make....

har varit ute på egen tur! Lilla gumman skjutsade vi till mormor och morfar. Vi var ute och åt god mat (på The Oven) och sen blev det bio. Det var skönt att få sitta och äta i lugn och ro utan att det flög lite mat här och där ;0) Men Lilla gumman var att med oss ändå, för vi satt och pratade på henne <3
Vi såg Hobbit :0) GUD så bra, nu längtar man ju verkligen till den sista. Älskar dessa filmer!


Fläskfilé och potatisgratäng blev det :0)


Glasögonen på då det var 3D

Tack snälla mor och far för att ni passade vårt lilla busfrö <3

Kram Angelica





Annandagen

Precis som igår har vi kört på en mysig hemmadag idag. Busat, lekt, myst och umgåtts hela familjen.
När Felicia sov hann jag lägga över bilderna från systemkameran från julaftonen, men jag hann inte lägga upp några här på bloggen. Får bli någon annan dag!
Men lite bilder från idag kommer här :0)


Vår nya postlåda på plats :0)


Vi har byggt med lego som Lilla gumman fick i julklapp. Vi byggde och hon rev <3


Har även invigt min one-piece som jag fick i julklapp. Sitter i den nu och jag ÄLSKAR den. Hur skön som helst! One-piece åt folket ;0)

Ha en fortsatt mysig kväll!
Kram Angelica






God Jul!


Från oss till er :)


Nyklippt!

En tur till Gossip och håret blev 3 dm kortare. Jag är jättenöjd!! :0)


FÖRE


EFTER

Ha en fortsatt mysig fredagkväll!
Kram Angelica




Letat......

och vi fann den! Våran julgran alltså :0) Jag och lilla gumman gav oss ut i skogen för att leta och wips så stod den bara där. Den perfekta julgranen, som nu är klädd och lyser så fint i vårt hus. Lilla gumman var såååååå fascinerad av granen, härligt att se den glädje hon visar :0) Lilla älsklingen, det var svårt att låta granen stå ifred. Det är klart man måste få undersöka!
Bara tomtarna kvar som ska upp nu. Det börjar bli ordentlig julstämning :0) Åh vad jag älskar julen.


Julgran-letar-teamet!


Man blir trött av att leta julgran. Lika bra att sova lite när det vaggar så gott på mammas rygg.


Klädd och klar :0)

Imorgon ska jag till frissan, men jag säger inte vad jag ska göra. Det får ni se imorgon!
Kram Angelica






Trött småbarnsförälder!

Idag hat vi varit och plaskar och lekt på badhuset med kusin Vincent och Annie och kompisen Elvis och hans mamma Emmelie. Trött liten tjej som somnade gôtt på hemvägen, men hon vaknade efter en stund så vi åkte en sväng till med bilen och hon somnade om :0) Tänkte att jag sitter kvar en stund i bilen och vilar lite då det inte var så länge till hon skulle sova. Tittar på klockan efter en stund och den visar 14:55, sen somnade jag i bilen och wips så var klockan 15:40! Så både jag och Felicia sov i bilen som gick på tomgång :0D
Jag har väl aldrig haft problem med att somna, men jag kan ju säga att jag har det absolut inte nu. Trött småbarnsförälder var ordet :0) Men livet är underbart <3

Kram Angelica

Påminnelsen!

Imorgon är det dax för julloppisen i Totohallen i Karlstad (mittemot Löfbergs Lila Arena). Öppet mellan 10-15! Ni är hjärtligt välkomna!!
Lovade ju några bilder på vad jag gjort, här kommer de.


Ljus!


Dekorationshjärta!


Tändsticksask!

Nej nu MÅSTE jag sova, ska upp tidigt!
Kram Angelica






Pepparkaksgumma!!


Vår lilla pepparkaksgumma <3

Idag åkte vi till farmor och Erik och fick oss en lucialunch och sen fika. Mycket gott!! Lilla gumman lekte för fullt och man kan ju krypa och gå runt i huset där. Så runt runt gick det :0)


Erik kröp efter Felicia och jagade henne och hon tyckte det var så roligt. Fast det skiljer (nästan exakt) 79 år på dessa två så har de så roligt tillsammans :0)
Inte många 80-åringar som kryper runt och jagar en 1-åring <3 Härligt!


Tre solstrålar :0)

Ha en bra helg gott folk!!
Kram Angelica







Hemma-måndag!

Hemmamys idag! Lek, bus och bakning! Vi har bakat frallor, med torkade aprikoser och äpplen i. De blev väldigt goda!


Min söta hjälpreda <3 i sitt nya förkläde!


Frallorna :0)

Har blivit väldigt hes och hoppas det inte blir så mycket mer heller. Men det vet man aldrig!
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Angelica




Kung Bore

har tagit lavemang! Herregud vad snö det kommit idag. Innedag har vi haft idag. Älskling har snutt ett rådjur, så han har gjort i ordning kött och färs. Packat och lagt i frysen! Duktig make man har :0) Så kvällsmatsideerna blev räddade (rådjursinnanlår, klyftpotatis, bea-sås).
Några julklappar har också fixats idag (via datorn alltså). Annars har vi lekt och busat och bara haft en mysig andra advent.

Igår spelade vi match och vi förlorade med 5-4 :0( Vi spelade bra och det stod 4-4 ända tills det var 1.40 kvar av matchen. Skit!!
På kvällen var det utgång med laget och hela klubben. Vi åt mat på "Taket" och hade det trevligt. Det blev lugnt då det var första gången sen jag blev mamma, som jag var ute!
Kära mor och far körde mig. De passade även Felicia under matchen, då älskling var och jagade. Tack för hjälpen!
Ni är helt underbara och ställer alltid upp. Bästa föräldrarna man kan ha. Älskar er <3


Pulkåkning igår! Det var kallt så vi åkte inte så länge. Pulkan blev iaf invigd :0)

Ha en bra kommande vecka!
Kram Angelica



Spännande!

Ja idag var det spännande att stå på kökssoffan, kika ut genom fönstret och titta på traktorn som plogade :0) Söta lilla gumman <3
När traktorn åkte vinkade hon och sa "då"!


Spännande var ordet :0)


Lilla gumman, Gud vad jag älskar dig <3

Ha en bra helg och kör försiktigt på vägarna nu när vintern har kommit!
Kram Angelica




Gnällspiken!!

För er som inte vill höra på gnäll kan sluta läsa nu!!
Två saker jag vill gnälla på:
1) FOLK SOM INTE ANVÄNDER REFLEXVÄST!Det är ju så farligt. Vill ni dö, så kan ni väl göra det på något annat sätt än att någon stackars bilförare ska köra på er!
2) FOLK MED MAGSJUKAHåll er hemma tills ni är friska. Rekommenderas det att man är hemma i 48 timmar efter sista toabesöket så är man det. Tänk på alla runtomkring! Respektlöst om ni frågar mig!
Så, nu var det färdiggnällt! Tack för mig!!

Helgen som varit!

Det har varit en bra helg :0) I fredags mötte jag och Lilla gumman upp pappan i huset i stan och det blev en fika på Nordells. Det var längesen! Alltid lika mysigt att fika där :0) Vi kikade även lite på julgardiner (älskling var inte så road) och vi hittade ett par fina men jag tyckte de var så dyra. Älskling frågade om jag gillade dem och självklart gjorde jag det. Kunde se hur fina de skulle bli i vardagsrummet, men som sagt, de var dyra. Snäll som min älskling är köpte han dem ändå och tyckte att vi skulle ha dem :0) Tänk att jag är gift med denna underbara människa. Tack älskling!! Röda linnegardiner med vita broderade hjärtan. Jag älskar dem!!I lördags var älskling ute med Rolf i skogen och jag och Felicia var och hejade på morbror'n/brorsan när han spelade match. Det var en både spännande och dåligt (från Arvikas sida) då de förlorade med 9-10. De ledde med 7-2 och tappade till 7-10, men stänkte in 2 kassar på slutet, dock för sent!! Synd att det blev en sådan kollaps, men men så är det ibland tyvärr! Bita ihop och komma igen!!Mamma och pappa passade Vincent, då Annie jobbade, så Felicia hade någon att busa med :0) Full rulle på kusinerna bus <3
På kvällen kom Fredrik och Linn och vi hade en mysig filmkväll :0)
Igår, söndag, hade vi en hemmadag! En promenad, lussebullsbak och bara mysdag. Mina lussekatter brukar alltid bli så torra så jag prövade ett nytt recept i år :0) Mums!! Saffransbullar med fyllning av lingonsylt och mandelmassa. De blev såååååå goda. Bara att komma på fika om ni vill smaka :0)Ha en bra vecka där ute och ta hand om er.Kram Angelica

RSS 2.0