God fortsättning!

Vi har haft en mysig jul, vår första jul som familj! På julaftons dag var vi hos Jimmys föräldrar och på kvällen var vi hos Lillebror, Annie och Vincent. Mamma och pappa var självklart också där (tyvärr blev det inget kort taget på dem :0( ) Lilla älsklingen har nog varit väldigt snäll sen hon föddes, för många julklappar fick hon iaf ;0)

Nu i mellandagarna har vi tagit det lugnt och myst och gôttat oss. Vi har även köpt oss nya vinterjackor!! Det var behövligt! Lite bilder från julafton och ett ihopklipp från mellandagarna. På ena bilden kan ni se när kusinerna har "pyjamasparty" kl.23 på julaftonskväll. ❤Sötnosarna❤
KRAM! /Angelica


❤ God Jul ❤

Kram! /Familjen Olsson


❤Jag älskar er❤

Jag är så glad att jag har er i mitt liv! Ni är de bästa som finns! Jag älskar er!❤


Fredag!

Idag har jag och Felicia haft besök av Annie och Vincent och vi tog oss en promenad med barnen i vagnarna. Doris och Bianca var också med och de va så nöjda att få springa och leka. Det var lite kallt åt våra kinder, men det var en frisk och skön promenad. Alltid lika trevligt att umgås med kära svägerskan och lilla Vincent.

Snart ska vi laga mat på The Oven och bara fredagsmysa ordentligt!
Ha en bra kväll och helg!
KRAM! /Angelica


Inte bara lucia!

Nej idag är det även 3 år sen vi flyttade in i vårt hus. Tänk att vi har bott här i 3 år. Vad fort det har gått! Jag kommer fortfarande ihåg hur det kändes att sova här första natten. Jag vet att jag tänkte "Tänk att vi ska sova här på bygget!", men det var ju inget bygge då längre utan ett färdigt hem efter 2,5 års slit. Vilken känsla det va :0) helt obeskrivligt! Underbart!

Idag har vi varit på BVC och lilla älsklingen växer så det knakar. Fet mjölk är grejer det :0)

Ha en fortsatt bra lucia!
KRAM! /Angelica

(Det fick bli en sommarbild på huset)


Helgen i bilder!

Det har varit en bra helg och den har gått lika fort som alla de andra. Vår helg har innehållit fredagsmys, julklappsköp, morgonmys med kamineldning och mys med Felicias mormor och morfar (även kusin Vincent var där med sin familj).
KRAM! /Angelica


❤1 månad!❤

Idag fyller vårt lilla hjärta 1 månad! ❤ Grattis älskade lilla dotter! Vi älskar dig mest av allt!❤

Tänk att det är en månad sedan vi var på förlossningen. Det känns som 2 veckor max, men ändå känns det som hon varit med oss längre. Svårt att förklara!
Hon är en sån naturlig del av oss, lilla hjärtat ❤


Mysig första advent!

Och det är 22 dagar kvar till julafton :0) idag har vi haft en liten hemmadag. Adventspysslat lite, fått upp stakar i fönstren och lite annat, tvättat och myst. Julgardinerna får komma upp till veckan, kan ju inte göra allt på en dag, måste ju ha något att göra framöver ;0) Julfeelingen börjar ta sig ordentligt :0) Mysigt!
Vi har även fixat några julklappar idag.

Just nu har lillan ätit färdigt och sover så gott! Ska vi vuxna också göra snart! Trött i ögonen!
KRAM! /Angelica


RSS 2.0