Måndag

Idag har vi varit hos farmor och Erik och det bjöds på middag! Det var mycket gott och sen var det efterrätt :0) Den var lika god den!! Tack så mycket!!

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Angelica


Helgen!!

Det har varit en bra helg som gräsänka! Vi har förstås saknat vår pappa/make, men vi har haft det så bra så. I fredags var vi och hälsade på kusin Vincent, morbror Sebastian och tant Annie. Då det var fint väder så gick vi ut och busade.

I lördags var jag på barnloppis i Edane och då fick lilla gumman vara hos mormor och morfar en sväng. Sen åkte vi hem och efter en stund kom min mamma för att passa Felicia, då jag skulle spela match. Seriepremiär, tyvärr förlust men vi spelade bra.

Idag kom älskling hem och han har haft en lyckad jakthelg!! Han möttes av två glada tjejer :0)

Ha nu en bra vecka!
Kram Angelica
Min dotter!

Jag vet..........Hon är min dotter men jag tyckte hon var sååå himla söt i dessa kläderna så jag var tvungen att visa bilden! Skjortklänningen är en present från Lisa och Malin. Den är ju så söt! Don efter person ;0)
Kram AngelicaFredag!

Älskar fredagar! Veckans bästa dag! Idag har vi varit hos Felicias gammelmormor och gammelmorfar! Det bjöds på fika, lite senare middag och efterrätt. Till middag blev det älggryta och potatis. Det var riktigt smarrigt!

Sen har vi varit hemma och lekt och myst!
Ha en fortsatt bra fredagskväll och kommande helg!!
Kram Angelica

Promenader!!

I måndags blev det en aftaspromenad med mina älsklingar då vädret var gudomligt! Vi tittade på både hästar och kor då lilla gumman tycker det är så spännande :0)


Igår var vi nere i stan och det blev en fika med Emmy och hennes mamma Linda. Innan BVC-besöket blev det lite "dötid" så då blev det en promenad i stadsparken och sågudden, så Lilla gumman fick sova lite! Det är så mysigt att gå där, då det är så fint arrangerat med växter!
BVC-besöket gick bra! Lilla gumman hade växt 3.7 cm och är nu 72.5 cm och väger 8.8 kg.


Idag har Felix och Felicia lekt och busat :0) då han och hans mamma Carolina kom hit en sväng!

Ha en fortsatt bra kväll och vecka!
Kram Angelica

10 månader

Igår blev lilla gumman 10 månader! Det närmar sig 1-årsdagen med stormsteg! Uj vad fort det går! Hon blir så stor och det händer saker hela tiden. Tand nr. 6 har kikat fram, ställa sig upp mot saker är sååå roligt, likaså att gå efter kanterna på bla soffor och bord.
Vi älskar dig så mycket!!
Morfar 79 år!!

Idag hat morfar fyllt år och jag har, nu på kvällningen, varit och grattar honom :0) Mina två älsklingar stannade hemma då vi försöker att hålla på nattetiderna. Risken att hon somnat i bilen på hemvägen är ju rätt stor när det gäller kvällen. Kan väl säga att hon somnar 10 gånger av 10 ;0)
Åter till kalaset! Det bjöds på goda smörgåsar och många olika kakor och sen tårta på det. Om man var mätt när man gick därifrån? Jodä!!

Idag har vi varit och lekt med Milo och hans mamma Ida. Sen kom även hans syster Moa hem och lekte med de mindre :0) Mycket trevligt :0)RSS 2.0