Vitt....

av snö på backen när jag slog upp ögonen imorse! Första snön är kommen och det är oktober än! Tidigt! Skönt att vinterdäcken är på båda bilarna :0)

Idag är det 2 veckor kvar till BF och nu längtas det verkligen i mängder! Ska bli så roligt att få träffa vår lilla älskling i magen ❤ Få se vem den lille krabaten är, eller lille och lille, h*n väger mellan 3,1 och 3,2 kg och är ca. 50 cm lång nu.
Det börjar bli riktigt trångt där inne nu och det bökar och har sig ordentligt! Jag kan inte föreställa mig hur det kändes för min mamma när hon gick med mig (jag vägde 5 kg när jag föddes) då kan vi snacka om trångt iaf!

Ha nu en bra dag och vecka där ute i vinterlandet! Kör försiktigt på vägarna!
KRAM! /Angelica


Fynd!

Har varit på klädloppis här i Gunnarskog och fyndat lite :0) Alltid lika kul när man hittar något!
Blev faktiskt 2 plagg till mig själv också och inte bara till lilla älsklingen i magen❤ som det brukar ;0)

Hej hopp!


Fredag!

Idag har jag varit en sväng till stan och där mötte jag upp min kära mamma som också var där. Hon bjöd på en fredagsfika på Nordells (räksmörgås, Mums!) och sen strosade vi lite och kikade i affärer! Lite mor-och-dotter-mys är aldrig fel :0)

Just nu är man mätt och go :0) och ligger och gôttar mig i soffan! Fredagsmys med min underbara make, lilla älsklingen i magen och våra fyrbenta godingar blir det nu! ❤
Ha en fortsatt bra kväll och helg!
KRAM! /Angelica


20 dagar kvar!

Jepp så många dagar är det kvar till BF idag! :0) Nu närmar det sig ordentligt! Vi längtar så efter dig, lilla sparkande älskling! ❤

Idag har jag varit i stan och tagit lite prover och gjort lite ärenden! Det blev också en fika på Nordells med min älskade make ❤ Mysigt i det gråa höstvädret!
Just nu ligger vi i soffan och tittar på tv. Vi har även tänt kaminen och den sprakar och ger så skön värme. Som sagt det är ju en kylig och grå höstdag, alltså perfekt för mys!

Ha en fortsatt bra kväll! Det ska vi ha :0) KRAM! /Angelica


Pyssla om sig själv!

Idag har jag gett mitt hår lite kärlek och unnat mig både klippning och färgning. Det var verkligen på tiden kände jag och så får man ju passa på innan lilla Älsklingen kommer ❤ Man måste pyssla om sig själv emellanåt!
Det klipptes av ca 1,5 dm, sen blev det en mörkbrun färg och lite ljusare bruna slingor. Jag är jättenöjd och som vanligt tänker man efteråt att "det här var behövligt". Håret blev så mjukt och luftigt :0) Skönt!
Man måste ju vara fin när man ska möta sin lilla älskling för första gången ;0)

Ha en fortsatt bra måndag och vecka och glöm inte bort er själva ;0)!
KRAM! /Angelica


Full frys......

inte med Stefan och Krister då utan här hemma! Det har blivit mer kött av olika slag (stekar, biffar och färs) i frysen, så nu är den laddad. Det blev både älg-och rådjur :0) Mamma har varit här och hjälpt oss , eftersom mitt bäcken inte riktigt orkar med när jag måste stå för länge. Men jag servade mamma och älskling med vad de behövde och packade kött. Riktigt bra teamwork hade vi :0)
Tack så mycket för hjälpen kära mor ❤

Under veckan så har vi varit på den andra och sista gången på föräldrakurs. En väldigt bra kurs tycker jag. Fick lära sig om både förlossning, andning och att leva med en liten bebis. Roligt att träffa andra i samma situation också. Vår kursledare var Jessica Stuart Beck och hon är ju så himla bra. Vilken berättarröst hon har. Man kan bara sitta och lyssna och hennes röst bara griper tag om en.

Igår kväll var jag och tittade på tjejerna när de spelade mot Skoghall. Sen behöver vi väl inte säga mer än det ;0) Det blev förlust och va väl ingen höjdar match, men Skoghall va bra och Åmot har gjort betydligt bättre matcher om man säger så.
Missade även det som va något att se i Sveriges match mot Tyskland. Gav upp efter 3-0! Men, men sånt är litet! Inbillar mig att det var därför det gick bra för dem, för att jag slutade titta ;0)

Nu ska vi gôtta oss och kolla på film. Vad det blir för någon, får vi se :0) Ha en fortsatt bra lördagkväll!
KRAM! / Angelica


BB-väskan......

Är nu packad och klar! Vi är redo för avfärd :0) Idag är det 29 dagar kvar tills vår lilla älskling ❤ förhoppningsvis vill komma ut! Vi längtar efter dig ❤

Igår var mamma, pappa, lillebror, Annie och Vincent här på söndagsfika. Trevligt, trevligt! :0)

Inte världens längsta inlägg, men det får räcka!
KRAM! /Angelica


1 månad kvar!

Idag är det den 13 oktober, vilket betyder att det är (förhoppningsvis) 1 månad kvar tills lilla älsklingen kommer ut! *Stort leende*
Vi kan ge oss en riktig klapp på axeln idag. Baljan med älgkött är i ordninggjord, köttet packat och ligger nu i frysen :0) Gôtt, Gôtt!
Blir riktigt lugnt här hemma resten av kvällen med mys och gos <3 Det är vi värda :0)

Ha en fortsatt bra lördagkväll!
KRAM! /Angelica
(Det va så himla fin färg på lövet så jag var tvungen att ta kort. Fina höstfärger!)


35

 
Jag har gått 35 hela veckor och har 35 dagar kvar! Nu är det inte länge kvar och Gud vad det längtas här i detta hus! ❤ Vår lilla älskling är nu runt 45 cm lång och väger 2,4 kg, så det börjar bli riktigt trångt nu. Böking mot revbenen hör till de dagliga rutinerna.
Jag har börjat känt av foglossningen mer nu och det är väl inte något vidare skönt ska erkännas. Tur man är hemma och kan ta det lugnt! Vi småpysslar med det sista som är skönt att ha färdigt. Annars är vi redo för att du ska kika ut ❤
 
 Ha en fortsatt bra dag och vecka!
KRAM! /Angelica

Älgjakt i skogarna!

Det är den 8 oktober och första dagen på älgjaktsveckan. För mig blir det inget drivande i år, men det har ni väl redan förstått ;0) Jag och lilla Älsklingen i magen ❤ håller ställningarna här hemma! Men det är en speciell känsla när man dagen innan ska packa med sig och plocka fram allt man behöver. Sen när man sitter där i skogen och väntar på att alla drivare är utställda och vi ska börja. Det är en känsla som............jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den? Härligt och spännande kanske skulle stämma :0) Ja så kan man beskriva det. Härligt när man sitter där i skogen och det är knäpptyst innan alla drivare blivit utställda och det är dax att dra igång. Sen spännande när man driver och inte vet om det ska smälla eller ej!

Under helgen har det varit marten också! Jag och älskling ❤ åkte ner till stan och gick en sväng. Några saker fick vi med oss hem. Det var fint väder så det resulterade i mycket folk. Riktigt trångt på vissa ställen. Kan tänka mig att knallarna va nöjda.
Lite senare var jag och tittade på när Arvika spelade mot Köping och de vann med 7-4 :0)

Igår hade vi besök av goa, glada och härliga Kristin, som var på hemmaplan. Alltid lika trevligt att träffa henne!
Annars var det en lugn och sjön söndag hos oss.

Ha en bra vecka där ute i landet och skitjakt till er i skogen!
KRAM! /Angelica
(Bilden till vänster är från älgjskten ifjol när jag sitter och väntar på att vi ska börja driva. Bilden till högen tror jag inte jag behöver beskriva ;0)


Hej på marten!

Ja då var det dax för martenshelg!
Idag har jag varit på Sunnemarten med svägerskan och Fastras lilla goding. Fint väder hade vi så det var en mysig tur :0) Vädret spelar stor roll när det är marten. Det är A och O! Blev inte så mycket handlande (köpte en mini orkide och en godisrem) men det var mysigt att gå där att strosa.
Imorgon blir det Arvikamarten och det blir säkert mycket folk som det brukar vara.

Ha en fortsatt bra kväll och martenshelg!
KRAM! / Angelica


Telefonkö!

Det är ju ett j*vla skämt!
Jag kommer fram och blir kopplad och ska vänta i 4 minuter. Vad händer inte då, det bryter och det är bara att lägga på och börja om och nu har jag väntat i över 20 minuter. Det enda jag hör nu är "Tack för att du väntar! Alla handläggare är fortfarande upptagna."
 
Ja, ja, jag vet! I-landsproblem! Men jag tycker det är störande iaf!
 
Tror inte jag är ensam om detta ;0)
 
KRAM! /Angelica

34 veckor!

Ja det har nu gått av graviditeten, så det är (kanske) 6 kvar. Det man kan läsa om denna vecka är att vår lilla älskling är ca 45 cm lång och väger 2.2 kg, så det börjar bli rätt så trångt där inne nu och det känns.
Idag har vi gjort oss en tur till Karlstad och inhandlat det sista som behövdes. Vi är redo :0) Det är bara att du kikar ut när du känner dig redo lilla älsklingen i magen!

I helgen som varit så var jag en sväng till Edane där det var barnloppis. Det blev några fynd :0) En nöjd och glad gravid :0) Sen blev det lite häng och mys med Vincent och hans mor och far.
Vi fick även barnvagnen och spjälsängen under helgen. (På bilden så visar det inte rätt färg på den, den är mer lila, va lite dåligt ljus när jag tog bilden) Vi är jättenöjda med den :0) Den är så fin!

Nej nu ska det sovas och gôtt ska det bli!
KRAM! /Angelica


RSS 2.0