En vecka.……

på Gotland är nu till ända och vi sitter i bilen på väg hem. Swisch och en vecka har gått!

Bilder kommer senare! Men ett litet smakprov på vad som komma skall får ni på när jag och mina älsklingar gick en kvällpromenad 


Trött resenär!!


Tisdag!

Idag har vi varit på tippen med en hel kärra skräp. Uj vad gôtt att få bort en massa skit! Blir så rent och fint :0)
Vi har även varit på Granngården och köpt gräsfrön idag, som pappa och älskling har haft ut på matjorden. Så nu ska här bli gräsmatta :0D Tack för hjälpen pappa❤

Efter vi var på Granngården, åkte jag och mamma till stan. Det skulle köpas en resesäng, så vi gick på Snövit och där köpte vi en :0) Den kommer att bli kanonbra :0) Kära mor bjöd även på en fika på Nordells❤ Tack så mycket!!

Det har med andra ord varit en bra dag, där mycket blivit gjort :0)
Ha det gôtt där ute i landet!
Kram Angelica


Planering och annat smått och gott!!

Under veckan har vi haft en grävare här och vi har planerat trädgården :0) så himla roligt att få iordning!! Det har lagts ut matjord, fixats till mellan huset och garaget med grus, gjorts en parkering och trampstenen har kommit på plats. Vi är så nöjda :0) Nu ska det på med gräsfrön där det bara är matjord! Det kommer bli kanon när det börjar grönska!

I fredags var mamma och pappa barnvakter någon timme, så jag och älskling kunde gå ut och äta ❤ Bara vi två!! Vi hade inte bokat något, men vi gick till Hotellet på ren chans och där blev det filébuffé. Gud vad gott det var! Det blev även efterrätt :0) Det var mysigt att få gå ut och rå-om varandra lite på tumanhand❤

Igår var det pyssel i trädgården igen! Det var mest älskling som grejade, men jag och lilla ❤:at hejade på så gott vi kunde :0) Vi hjälpte till litegrann!!
Och idag har jag och lilla ❤:at varit hos familjen Engmark/Lindgren på aftasfika. Älskling och hans bror Fredrik har varit och hämtat en liten hundvalp. Sååå söt! De har köpt honom i lag! Rolf ska han heta den lilla sötnosen! :0D

Ha nu en bra kommande vecka!
Kram Angelica


Bra i alla väder!!

Vårt jätteparaply är ju användbart i alla väder kunde vi konstatera i början av veckan! Lite skugga till lilla :at!

Just nu ligger vi i sängen och har inte gått upp än. Lilla :at är trött och jag är inte sen på att ligga och gosa :0)
Ha en underbar dag och sköt om er där ute.
Kram Angelica


Sommarkväll ❤

Äntligen! Till slut, kom den efterlängtade sommarkvällen då man kan grilla, sitta ute länge (utan att frysa) och bara njuta! Underbart! Nu hoppas vi bara att det blir fler.

Lillebror, Annie, Vincent, Linn och Fredrik har varit här ikväll, så vi fick dela denna underbara, soliga kväll med dem. Vi bjöd på grillat (kyckling var det på menyn) med massa gottit till. Till efterrätt blev det något jag så länge velat göra och det är såååå gott. CHEESCAKE! Den blev riktigt god (tyckte de andra också :0D)!
Som ni kan se på ihopklippet så hade vi det skönt :0) och de små kusinerna❤ fick busa och leka :0)

Nej ni, nu ska här sovas! Ligger redan i sängen, så jag ska bara stänga ögonen! God natt


Bygdetur!

Igår hämtade jag och lilla ❤:at upp min mormor, som hade sovit i sommarstugan här i Gunnarskog, och vi gjorde oss en liten bygdetur.
Vi började med att åka till hembygdsgården, där de denna veckan har utställning (tema fåglar) på logen. Det öppnade kl.14, så vi var ca 1 timme för tidigt där, men vad gjorde det när det var café i storstugan :0) Vi fick oss lite fika som bestod av vaffel och saft, mormor tog kaffe. Mycket gott var det! Min snälla mormor bjöd på fikat! Tack så mycket :0) När vi fikat klart gick vi till logen och utställningen. Det var en fin utställning, roligt att kika :0) Fint arrangerat med allt mellan himmel och jord som hade med fåglar att göra. Det var fåglar av trä, lera, papper, det var kuddar med fåglar på, tavlor och mycket annat. Kul!!
Rekomenderar att åka dit! Det är denna veckan ut mellan kl. 14-19 på hembygdsgården o Gunnarskog. Det är helt gratis!

Sen styrde vi mot Bôrtan (min mormor kommer där ifrån) och kikade på där hon bodde som liten. Jag har aldrig varit i Bôrtan förut så det var kul att se hur det såg ut och att se vart mormor bott och gått i skola :0)
Det blev en mycket trevlig dagstur! Tre trallande jäntor i en bil i Bôrtan :0D

Kram Angelica


Helgen som varit!!

I lördags var jag och lilla ❤:at en sväng till stan och där träffade vi på Linda Engmark. Det blev en fika och lite prat, så himla trevligt! Hon är verkligen en människa som ger energi :0) Härlig!
Köpte en body och byxor till lilla ❤:at, tyckte det var så gulligt! Köpte även en tröja till mig :0)

Igår var det dop för lilla Svea! Det är Felicias kusin för er som inte vet. Svea var trött och sov så skönt i sin vagn.
Som ni kan se på en av bilderna så busar lilla ❤:at med sin farfar. Fin bild tycker jag :0)

Nej nu får ni se på bilderna!
Kram Angelica


RSS 2.0