GLAD PÅSK!!


Lugn dag!

Idag har vi varit hemma och myst. Lilla ❤:at är lite snorig :0( men det är full rulle på henne iaf. Säger bara TACK för att nässugen finns. Så enkelt att suga ut snoret!!
Det blev en liten promenad förut. Skönt att få komma ur huset lite och få luft och sol :0) och framför allt att lilla ❤:at fick sova lite. Blev dock inte så länge som jag hoppats, men hon är ju pigg så hon verkar nöjd ändå!
Nej nu blir det mera mys med mina två ❤:an!
Kram Angelica


Våffeldagen

Älskling är iväg på kurs igen och kommer hem imorgon :0) har varit tätt mellan gångerna nu, men det är ju bra att han får gå dessa kurser. Men det ska ju erkännas att det är skönt när han kommer hem. Men vi klara oss och gôttar oss om dagarna och idag har vi haft besök av farmor/gammelfarmor :0) och vi har haft en mysig dag här hemma. Så vi har inte varit själva. Trevligt med besök :0) Självklart blev det ju våfflor idag, mumsigt!
Nej nu blir det Ullared!
Kram AngelicaOch wips.....

så låg vi på mage!! Hon har rullat på sidan och tillbaka, sidan och tillbaka ett tag men nu rullade vi över på mage :0)
Stolt mamma ❤


Gräsänkor!

Jag och lilla ❤:at är själva här hemma. Pappan i huset är på kurs, men han kommer hem imorgon :0) Sist han var iväg på kursen (den är i tre omgångar) så blev lilla ❤:at som en solstråle när han kom hem.
Ska bli skönt när han kommer hem :0) Gôtt när hela familjen är hemma ❤

Kram Angelica


Sen sist.....

har vi haft det bra och dagarna rullar på!! Det var batteriet som börjat bli dåligt när bilen inte ville starta, så nu är det bytt! Det är lika bra, så man inte blir (på ren värmländska) stånas på något ställe. Nej, det vill vi att slippa!! Inget extra krångel om det inte behövs!

Vad har hänt annars då?
Jo, i fredags var jag och lilla ❤:at hos farmor och Erik en sväng. Det blev en promenad, men efter en stund tyckte inte ❤:at att det var så roligt att ligga i vagnen längre (hon var inte trött alls) så vi vände och gick tillbaka. Där blev det mys och bus.
Farmor och Erik hade köpt en barnstol sist de va på Ikea (eftersom det kommer och hälsar på några små ibland :0) ) så den satt Felicia i när vi åt. Som ni kan se på ena ihopklippet så är Erik ofantligt likt sin far Johan. Jag tycker de är så himla lika :0)
Johan var väldigt mycket hos Jimmy och hans föräldrar när han var liten. Undra vad Johan skulle ha sagt om han visste att den ena busungen på Stubberud i framtiden skulle bli pappa till hans barnbarns barnbarn?! Han hade säkert tyckt det var skoj kan jag tänka mig :0)

Resten av helgen har varit lugn och skön med mys och promenad. Vi var en sväng hos mor och far igår. Då såg mormor att vi var där och hon orkade inte hålla sig, så hon kom och sa hej! Och framförallt, gosade med Felicia :0) Trevligt, trevligt!

Idag har det blivit en promenad också och det var tur jag hade vagnen att hålla mig i, annars hade jag blåst bort. Lilla ❤:at sov så skönt i vagnen och det var det som var huvudsaken.

Nej, nu blir det snart till att slå huvudet i kudden!!
Kram Angelica


Tråkigt..... :0(

Igår blev det inget babysim för oss :0( för bilen startade inte! Det har aldrig hänt förut! Tråkigt! Babysimmet som vi båda tycker så mycket om :0( Ja ja det var inte så mycket att göra. Pappa och mamma kom över med startkablar (då älskling var på väg hem från kursen) och då startade den direkt. Mätte även styrkan i batteriet och det såg bra ut. Hoppas det var något tillfälligt bara.

Som jag skrev så har Älskling varit på kurs, i Eskilstuna, så vi har varit själva i två nätter. Men igår kom han hem :0) Både jag och lilla ❤:at tyckte det var skönt att han kom hem. ❤:at sken upp som en sol när han kom hem :0)

Idag hade jag tänkt att vi skulle ha åkt på ÖF, men vi gick upp 09:45 så det hade blivit lite stressigt, så då sket vi i det och myser här hemma :0) Ska åka ner till stan en sväng senare och fixa några ärenden.
Men just nu ligger vi i soffan och myser! ❤:at äter och sover om vart annat. Vi sof(f)tar på lite till ;0)

Ha en bra dag där ute i landet!
Kram Angelica


❤ Älskar dig ❤


Stan x 4

Ja denna vecka har Vi varit i stan 4 gånger jag och lilla ❤:at.
Tisdag - Babysim
Onsdag - Öppnaförskolan och promenad med svägerskan och Vincent :0)
Torsdag - vägning och mätning på BVC
Idag fredag - Varit med på barnvagnsmarschen.

Den här veckan har gått lika fort som alla de andra, Måndag-Fredag, Måndag-Fredag! Det har varit en bra vecka med mycket skoj :0) Babysimmet är en höjdare tycker lilla ❤:at. Hon trivs i vattnet och gillar att ligga på rygg och flyta och softa.
ÖF var också trevligt! Många mammor som man känner så det blir lite prat och lek med barnen :0)
Nu är lilla ❤:at 63cm lång och väger 6,6kg, hon växer så det knakar.

Idag gick vi barnvagnsmarschen, för var dag dör 800 kvinnor och flickor för att de saknar tillgång
till preventivmedel, säker abort och mödrahälsovård. 99% av dem bor i fattiga länder.
Vi va runt 20 mammor med barnvagnar, som gick runt i stan och visade att vi stöttar dem. Det är RFSU som anordnat detta. Det gjorde ju inte något att det var fint väder heller.
Det var även utlottning på 5 regnskydd till barnvagn och vi vann ett :0) Annie och Vincent vann också. De var fina!

Hoppas det fina vädret håller i sig under helgen. Underbart :0)
Ha en bra fredagskväll och helg!
Kram Angelica


Felicia Monica Cecilia

I Söndags var det dop för lilla ❤:at och det blev en underbar dag! Fin cermoni i kyrkan, trevligt efteråt i församlingshemmet och fint väder - en kanondag! Lilla Gumman var så duktig, inte ett pip under cermonin.
Nu heter lilla ❤:at Felicia Monica Cecilia, andranamnen efter farmor och mormor.
Hon fick många och fina presenter. Tack allihop!!

Vill även säga TACK till er som hjälpte oss inför och under dopet. Guld värt!!
Kram Angelica


❤ 4 månader ❤

Idag är det 4 månader sedan lilla ❤:at kom till världen! Vi älskar dig så mycket vår lilla solstråle ❤


RSS 2.0