Lite smått och gott!!


Kusin Vincent med familj hälsade på i söndags och vi tyckte det var kul allihop, stora som små, då det var en stund sen sist.
Här går de hand i hand efter att de matat korna 💙💜 Älskade små godingar 💕 Benjamin var också med, men han sov mest 💙


I tisdags var vi på barngympan, som hålls här i Gunnarskog, och det var en liten tjej som inte ville med mamma och pappa hem 😊

På kvällen tände vi höstens första brasa och det är sååååå mysigt att elda i kamin.Det var ju riktigt kallt på natt till tisdag. Vi hade haft -4,9! Burr!!


Igår var jagvhemma och var mammaledig 💜 Älskar det!!

Kram Angelica

Helgen!

Den bjöd på underbart väder!! Vilken höst vi har 😊🍁🍃🍂🍄

I lördags var det tre tjejer och generationer på vift! Jag, Felicia och mamma!!! Vi va på höstmarknaden i Brunskog och några fynd hade vi med oss hem.
Hör och häpna, jag köpte två burkar. En gammal och en ny! För er som inte läst min blogg förut, jag har en liten förkärlek till gamla burkar. De står dock inte bara och drar damm, nej de används!!!
Gamla grejer över lag tycker jag är kul 😊 Jag va även nere i sjöboa mormor och morfars och fick med mig några gamla grejer. Blir som ett barn på julafton 😃👍


En nöjd tjej som fick em Mimmi-ballong!


Felicias fina mormor 💜


Då morfar varit borta under dagen, blev det pusskalas när han kom hem 💕


Promenad till korna som finns en bit bort från mormor och morfar!!

På söndag fm var jag på PompdeLux-party och ett och annat plagg blev det!! En ny vinteroverall bla.

På em var vi iväg och röstade!
Är sååå trött på politiksnack, så det skippar vi. Vi vet alla vad som hände!

Helgen har varit kanon och jag hoppas ni också haft det!!
Kram Angelica
Kalas!!


Min farmor har fyllt 70 år!


Även min morfar har fyllt jämnt! Han fyllde 80 år!!

Det bjöds på mycket gott på båda kalasen 😊

Kram Angelica

Välkommen hösten!!

Hösten är här och jag verkligen älskar hösten när den är så här fin! Lagom varmt, underbara färger och bara härligt! Sen när det blir kvällen får man gå in och mysa och tända ljus!
Jag tycker verkligen att alla årstider har sin charm! Något som är tråkigt (när det gäller att årstider) så är det regn! Någon dag hit eller dit spelar ingen roll, men blir det flera dagar på rad tröttnar jag fort!

Nu sover lilla älsklingen ❤ och jag sitter på uteplatsen, efter en skogspromenad. Det tycker jag mycket om! När man går i skogen, hör fåglarnas kvitter, ser alla fina färger, hör kraken när man går på små kvistar. Ja det är själafrid för mig! ❤
Det känns så underbart att få bo så här och jag trivs och älskar vår lilla hörna här i Gaers!!Jag kan inte riktigt svara på varför, men jag har alltid tyckt att svampar är så fina! Så här kommer några kort!

Blev även lite andra bilder på naturens fina!!

Om man njuter och går och tittar i lugn och ro, så kan man hitta mycket fint och spännande i skogen!

Ha en fortsatt underbar helg och njut av det fina vädret!

Kram från skogsmullen 😉STORT GRATTIS!!

Till min fina morfar som idag (2 september) fyller 80 år!Kram Angelica


Kämpar på!!!

Igår sprang jag min runda (7.5km) igen och det var fjärde gången. Innan jag begav mig ut, så kändes det såååå himla tungt. MEN när jag väl hade börjat kändes det kanon!
Jag tar tid och jag tänkte att nu blir det nog en ny rekordtid och det blev det 👍

Jag sprang 2 minuter snabbare (45:40) än vad jag gjorde första gången! jättenöjd!! Inte så pjåkigt efter 4 gånger bara. Mitt mål är att någon gång springa 1 mil under timmen. Jag är inte där än, men skam den som ger sig!"Den bästa träningen är den som blir av!"


RSS 2.0