Nyhetsmorgon på tv:n

och trisskrap! Japp, det blev det här hemma imorse. Spännande!!


HUR GICK DET DÅ??


Det blev vinst, 30:-x 2! Vilken bra start på dagen :0) Ha en bra dag där ute!
Kram Angelica

En vecka sen sist!

Lite bilder från veckan som varit!


Kusin Vincent och han mamma Annie var här och lekte i fredags.


Kusinerna Bus!


En tur till stan och sista gången på babysimmet. Så nu får vi gå själva istället :0) Lika roligt det!!


Långpromenad och en sovandes liten tjej <3

Vi spelade även match i söndagskväll och vi vann med 4-2 mot Hagfors U. Härligt med 3 pinnar. Jag gjorde även ett mål, rakt i krysset :0) Gôtt!
Kram Angelica

Tacomys

på en onsdag blev det här idag! Mysa till det lite i vardagen måste man göra! <3


Kram Angelica


Underbar helg!

Då vi spelade match i fredags (förlust tyvärr med 6-2) så hade vi hela helgen fri! I lördags gjorde vi oss en tur till stan och gick och kollade på pumporna i stadsparken. Rolig idé tycker jag!
För er som inte vet vad jag pratar om så har alla förskolor i Arvika kommun fått en pumpa var, som de har dekorerat och gjort så fina. Roligt att se alla idéer :0)
Sen fortsatte vi vår promenad till Sågudden och där tog vi lite kort. Sen styrde vi mot Nordells där vi avslutade med en fika :0) Mysdag med mina älsklingar <3







På söndagen var älskling och jagade, så då åkte vi över till mamma och pappa. Mormor- och morfarmys <3



Önskar er en fortsatt bra vecka!
Kram Angelica

Älgjaktsveckan!!

Den får ni i några bilder!!


Pappa och dotter!


Död älg!



Info inför nästa drev!

Helgen

Den har varit bra! I lördags var vi i Mangskog en sväng, först hos mor och far och sen en sväng hos de på Enbacken. Vi lämnade tillbaka brandskyddet vi lånade av dem, så nu blev det lite mer plats i tvättstugan :0)



Igår var jag och Felicia på dop och det var ett fint dop. Då Jimmy och hans bror Fredrik arrangerade en älgfest på lördagen blev han hemma. Det skulle städas + att han var lite sleten!
Så här söt var lilla Gumman igår när vi var och dopade.




Gröna och sköna!!



Mina nya skor och jag älskar dem :0) Det var de jag köpte på Sunnemârten! Det är lite mer gröna än vad bilden visar.





Något som inte är så grönt längre är träden. Nej nu är det mängder av olika vackra färger. Blev en blid på en vacker lönn. Tittade man närmare på löven var de prickiga, en dalmatinerlönn! Lite häftigt! Det berodde på någon sorts svamp sa älskling.
När vi har en sådan underbar höst som vi har nu så njuter jag till fullo. Det är så vackert runt omkring oss :0) Jag gillar hösten, tända ljus och mysa och alla dessa färger :0) Underbart!!
Nej, nu ska jag sova! Natti, natti!

18 grader varmt

och det är den 7 oktober! Vilken underbar höst! När älskling kom hem från jobbet hade jag och Felicia fixat fika, så vi satt på verandan och njöt hela familjen. Helt otroligt att man kan göra det i oktober, och inte frysa! Bara att njuta :0)
Ha em bra vecka där ute :0)




Mârtenshelgen!!

I fredags var jag, Lilla gumman och mamma på Sunnemârten och det var lika mysigt som vanligt. Tycker det är den bästa mârten av dem Alla. Det blev några fynd, bla ett par skor och en tröja till mig och lite annat till Felicia så klart. Hon fick sin första mârtensballong :0) och den gillade hon!


På kvällen var det dax för att fira Min kompis Lisa som fyllt 30. Vi var ett tjejgäng på 9st som hade en trevlig kväll på Häll. Utsökt mat!! Jag beställde hjortfilé, potatisgratäng, bea-sås och sparris. Till efterrätt blev det vaniljbrule och en tekopp! Efter det var det en mätt och go Gônnerskebo vill jag lova. Roligt att få klä upp dig lite, inte så ofta man gör det ;0) Går mest i chipsjeans och myser! Mysbyxor alltså!! Lärde mig detta ord under veckan och hade aldrig hört det förut, roligt tyckte jag det var :0)


På lördagen blev det ingen mârten för oss, vi trotsade inte regnet! På em hade jag match, borta i Skoghall. Tyvärr förlust, men jag gjorde ett mål :0) Resten av kvällen bestod av mys med min älskade make!

Igår hade vi grejardag hemma! Sommarblommorna togs bort, fågelstugan på plats och älskling röjde och gjorde fint! Blev även en promenad i det fina vädret :0)





RSS 2.0