En glad.....

men en trött arbetaar som är nöjd att det snart är helg!
Ca. 2.5 timmar kvar :0) Gôtt!
Kram! /Angelica


Många blir det......

bilder i telefonen alltså! Kollade på dem och hade några sen vi var på Fuerteventura, för snart 4 månader sen. Där hade vi det härligt! Nästan så jag längta tillbaka lite när jag tittade på dem :0) Jag gjorde ett litet ihopklipp!

Sista kvällen att jobba och imorgon är det helg :0) ska bli skönt! Ha en bra kväll där ute!
Kram! /Angelica


Ny vecka!

Veckorna går så fort! Vilket betyder att semestern närmar sig mer och mer :0)
Vädret var helt underbart förra veckan! Gôtt med solsken, denna vecka skulle bli lite sämre. Men, men det är iaf inte kallt!

På lördag kväll var jag hos Marika, Stefan och lilla Albin. Vi kollade på ESC och det blev som vi hade tänkt oss. Loreen vann! :0) Hon var bäst! Roligt att det blir i Sverige nästa år.

Igår var det Morsdag och mamma blev firad <3
Vi va även och firade Jimmys mamma, svärmora!
På kvällen satt vi på verandan i solen och grillade. Det är såååå himla underbart på kvällarna. Ljust länge och varmt och skönt!

Nej, nu ska jag dammsuga!
Tjolahopp :0)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1500787/images/2012/pic_204387604.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1500787/images/2012/pic_204387715.jpg" class="image">


Härlig ledighet!

Idag är det söndag och jag har varit ledig i 5 dagar. Det har varit riktigt skönt! Man hinner med mycket på en långhelg.
Jag har fixat till våran egna lilla "oas". Jag älskar att pyssla i trädgården, i lugn och ro och till sig själv. Ni vet paviljongen jag prata på för en stund sen. Den är nu uppsatt (med hjälp av några händer från Mangskog),nya krukor köpta och blommor planterade. Jag är jättenöjd och vet att jag kommer sitta där ute mycket i sommar :0) Jag satte mig där förut i kvällssolen och slumrade till i en timme. Jag satt där ända till 19.45. Härligt! Sommaren är på G!

På torsdag kväll var jag hos kusin Fredriks, Tomas och lilla Filip och lämnade dopkorten jag tagit åt dem.
I fredags blev det färdig tapetserat i lillebror och Annies kök. Mamma hjälpte mig och det rullade på jättebra.
På kvällen kom min andra kusin Kristina och vi hade mys och soffhäng. Trevligt, trevligt!
Idag har jag och världens bästa mamma varit på en mor-och-dotter-tur. Vi åkte till Charlottenberg och shoppade lite. Jag köpte bla några krukor. Vi strosade och myste :0)

Fast jag har varit gräsänka denna veckan, så har jag inte känt att jag varit själv. Det beror nog på att man har såna underbara människor runt sig. Men jag måste säga att jag saknar min andra hälft, mycket. Det bästa är att han kommer hem snart :0)

Nej nu blir det kvällsmat och tv. Ha en bra kväll och kommande vecka.
KRAM! /Angelica


Långledig gräsänka!

Nu var det en stund sen sist. Det har rullat på som vanligt. I lördags var vi ute och grejade i trädgården. Vi plockade och körde bort cement. Rester, som tömdes i ena slänten, när garaget gjordes. Det blev så rent och fint :0)
I söndags var vi på konfirmation, ett syskonbarn till Jimmy som tog det. Det var mycket folk i kyrkan, så det var tur vi var i tid, så vi fick sittplatser.

Den här veckan är jag ensam här hemma (ja, katterna är ju här förstås) ända tills på söndag. Älskling är nämligen i Kina med jobbet!
Två arbetskvällar har jag jobbat och nu är det helg :0) Lagomt lång vecka! 5 dagars ledighet ska bli skönt.

Idag blev jag.......ja vad ska jag säga, lite störd! Jag var på en byggvaruhandel och plockade virke. De var ganska tunga så jag fick gå flera gånger. Det kom två män (45-55 år) som jobbade där och de frågade inte ens om jag behövde hjälp. De stod i ett hörn och pratade med varandra och tittade på mig (jag kånkade och bar) när jag gick förbi. Det ska väl även tilläggas att jag var den enda kunden där inne just då.
När jag var färdig med att bära och kapa så betalade jag och hämtade bilen för att lasta in. Jag hann inte ens ur bilen förrän en kille i min ålder kom (han jobbade också där) och frågade om jag ville ha hjälp med att bära. När vi plockat klart så tackade jag så mycket för hjälpen. Han svarade då:
- Det är att därför jag är här! För att hjälpa er kunder!

Varför berättar jag detta nu då?
Jo, det klagas ofta på att yngre är lata och inte hjälper till. Finns säkert folk av den sorten också, men inte överallt. Här var fallet nämligen tvärtom! Det har inget med ålder att göra enligt mig, utan hur du är som person. Lite mer vardaglig omtanke i samhället skulle inte skada.

Nej nu ska jag och katterna fortsätta gosa. Ha en fortsatt bra kväll och vecka!
KRAM! /Angelica


Ömma fötter!

I helgen har jag varit i Ullared och det var första gången. Jag kommer absolut åka dit igen! Det var huuuuuuuur mycket grejer som helst! Det fanns allt utom skor! Vi åkte på fredagen och sov i en stuga och shoppade på lördagen. Vi var där i 10 timmar och snacka om att det gjorde ont i fötterna. Många steg blev det!

På söndagen var vi hos Lillebror och Annie på kalas. Annie fyllde nämligen 24 år! Vi satt ute på deras uteplats i solen gôttade oss. Annies kula växer och växer. Hon kan ha muggen på magen, så hon behöver inget bord när hon fikar. Praktiskt!
Förutom kalaset blev det en lugn dag. Seg efter den roliga trippen!
Tog ett kort på vägen hem. Man bara njuter av tanken på att man bor i det underbara! Frid i själen!

Efter jobbet idag åkte jag och köpte en paviljong. Så vi ska göra det mysigt ute i trädgården. Jag älskar att greja ute i trädgården. Göra det fint och hemtrevligt! Bild kommer senare!

Ha en bra vecka och sköt om er!
KRAM! /Angelica


Heja Post-It-lappen!

Veckans sista arbetskväll är påbörjad och det är skönt!
3-dagarsvecka är kanon :0) Innan jobbet, både igår och idag, har jag målat panel. Andra gången med grundfärg är klar på en del av panelen, så den kan börja sättas upp. Det kommer bli så fint när det blir klart :0)

Jag har även skrivit listor idag, en packningslista och en shoppinglista. Utan listor får jag inte med mig allt. Heja Post-it-lappen! Varför dessa listor då? Jo, jag ska nämligen åka till Ullared imorgon med fyra andra personer. Eller vi ska åka till en stuga vi har hyrt och så blir det shoppingen på lördag. Jag har aldrig varit där så det ska bli kul att se vad folk pratar om.

Ha en fortsatt bra torsdagkväll!
KRAM! /Angelica


Jag ljuger.....

Om jag säger att jag är sugen på att åka och jobba en dag som denna. VILKET VÄDER! Jag vill bara vara hemma och njuta av solen, inte gå in och ställa mig på en industri :0( Men, men så är det! Ska inte åka riktigt än, så det ska njutas in i det sista.
Ha en bra 1:a maj!
KRAM! /Angelica


RSS 2.0