Första ljuset är tänt

Första advent och ljus nummer 1 är tänt. Även stakarna i fönstrena lyser och julgardinerna är upphängda. Nu börjar man få lite julkänsla och det är en bra känsla det! Som jag har sagt innan, så älskar jag julen.





Idag pysslar jag inför julmarknaden som är fredag och lördag nästa vecka. Det är rofyllt att bara sitta och pyssla i lugn och ro. Julmarknaden är i Kvarnen i Sulvik 3-4 dec mellan kl. 10.00 - 17.00. Välkomna dit!

Efter ungefär en veckas förkyldning så känner jag mig mycket bättre och har mera ork.
Ha en fortsatt bra första advent och veckan som kommer.

KRAM! /Angelica


Må det gangna!

Eller prosit som vi säger till vardags. Ja, jag har inte haft så mycket att skriva om eftersom jag har varit hemma och varit sjuk. Dag nummer 4 nu! Många som är sjuka nu tycker jag. Kommer väl med alla julbord och sånt!



De senaste dagarna har allt gått ut på att snyta sig (och bli röd under näsan), hostat, ligga i soffan och se på tv och bara ta det lugnt. Ja, just det jag har eldat i kamin också.


Halsens vän


Näsans vän


Huvudvärkens fiende


Ni får ha det bra där ute och sköt om er!

KRAM! /Angelica


Fika, bio och kalas

Nu har det varit lite torka ett tag, men nu kommer det lite bilder här på vad som hänt under veckan.

I torsdags var jag och min vän Marica och lilla Albin och fikade på Nordells. Alltid lika trevligt!


Lilla goa Albin

 
Marica och Jag


Marie-Louise var i stan och kom och sa hej. Milla sover så gott! (David var också med, men han fick jag inte med på bild)

Fredagen bjöd på massa fika. Engmark ringde och frågade om jag var sugen på en fika och det tackar man inte nej till. Moster Brun here we come!
Sen var det dax att fira mormor på hennes 73-års dag. Där fick vi god mat och småkakor! :0)


Älskade mormor


Jimmy och Mimmi gosade i soffan

Igår packade jag 8kg älgfärs innan jag åkte iväg på match (hemma). Vi spelade mot Skoghall och vi förlorade i Sudden med 6-5. 1 poäng iaf. Skulle nog ha vunnit matchen, men nu blev det inte så.
Igår kväll åkte jag och Älskling till Karlstad och tittade på Harry Potter och Dödsrelikerna. Gud vad den var bra! Kändes inte som det var 2 timmar och 30 minuter, ville se fortsättningen med en gång.



Idag blir det inte många knop. Blir en gosedag med lite pyssling inför julmarknaden den 3-4 december. Den är på Kvarnen i Sulvik, så Välkomna dit! Ska elda i kaminen och dricka te också!

Ha nu en bra söndag och kommand arbetsvecka!

KRAM!/ Angelica


Helgen som varit!

I helgen var det speluppehåll, så ingen innebandy för mig. Brorsan spelade borta i Surahammar och de förlorade tyvärr. Tråkigt! :0(

I lördags var det efterjakt, men det blev ingen älg då. Det var inte något vidare att driva i skogen får jag väl erkänna. Helt sjöblött och mycket snö (ca 2dm). Det är ju alltid skönt att vara ute i skogen, men det var svårgått. Var svårt att veta vad man trampade på och i. Trampade i en håla, så jag sjönk ner till halva låret och ner till knäna i en môse. Finns väl bättre tillfällen att driva under, tex. den ordinarie jakten. Kanon förhållanden att driva under.






Samling vid slaktboa

Det blev jakt även på söndagen, men då kunde jag inte vara med. Har anmält mig till en julmarknad och var tvungen att förbereda inför den. Då blev det ännu mindre drivare än vad det var på lördagen. På lördagen var vi 7 och på söndagen var det 2, men det blev hundjakt då. Älglyckan var bättre på söndagen då det blev 2 st. Älskling skjöt den ena. En kviga! Roligt för han :0) Det var hans andra älg för i år.
Jag var och grattade pappa på farsdag på eftermiddagen. Där bjöds det på mat och mammas goda äppelpaj :0)


Mamma och pappa

Nej nu ska jag laga mat innan det bär iväg till jobbet. Ha en bra onsdag!

KRAM! /Angelica


Som en boll......

Alltså det rullar på som vanligt här i Gunnarskog. Imorgon är det fredag och Gud vad fort det går! Det känns inte som att jag har jobbat fyra dagar redan, men det är väl ett tecken på att man har roligt. Helgen är alltid välkommen!



Idag reagerade jag lite på en artikel i tidningen, så här stod det
(på ett ungefär): "En 63-årig man har gripits för narkotikabrott". Men hallå! 63 år! Nästan pensionär och knarkar. Snacka om värdelöst liv iaf. Roligt för det barnbarnet att berätta vad hans/hennes morfar/farfar sysslar med. Nu tycker jag inte att något människa ska hålla på med droger, MEN absolut inte när man nästan är pensionär. 
 
Nu lagar Älskling mat och jag ska packa träningaväskan tills ikväll.
Ha en bra kväll!

KRAM! /Angelica


Välkommen Kung Bore!

Kung Bore har kommit och det är nu vitt på backen. För min del kunde det ha väntat lite, tills det iaf blivit december. Men, men nu är det här och så är det. Lite mysigt är det ju, jag längtar ännu mer till julen nu än vad jag gjorde innan. Jag älskar julen!



Resken står i ugnen, baconet ska stekas och snart ska det mysas i mängder.

Ha en bra kväll och kör försiktigt ute på vägarna!

KRAM! /Angelica


Långkalsongspremiär

I fredags spelade vi mot Lesjöfors borta och vi vann med 10-3. Härligt att vinna! Emma "Lella" Andersson stänkte in 4 st. Inte varje dag man gör! Sköj för henne!


En gammal bild på Lella

Blev en bättre hemresa än om vi hade förlorat! 17 mil! Det kändes jävligt långt.

På lördag åkte vi och tände ljus på farfars grav och grattade svärmora på födelsedagen. På kvällen var vi på Paradisbanan på fest som AJSK hade. Mycket trevligt! Här kommer det lite bilder.


Fredrik och Enzo


Magnus stod för underhållningen


Terese vann en skinnplånbok på lotteriet. Se så glad hon blev!

Igår, söndag, pysslade jag lite hemma och på kvällen hade vi mys. Jimmy hyrde film och vi såg på Robin Hood. Den var jättebra! Se den!



Idag var det inte varmt när vi gick upp vid 05.30. Det var -14 grader och som kallast i natt har det varit -14,5. Burr! Nu börjar det bli kallare och kallare. Det blev faktiskt långkalsongspremiär idag!


KALLT!

Det var en jädrans tur att jag tog på mig de idag, för när vi kom till jobbet var det svinkallt inne. Pannan hade nämligen stått still under natten, utan att det hade gått något larm, så ingen värme! Vi hade +9,5 grader inne, så det var inte så man svettades precis. Men efter en stund blev det varmt när det fått igång pannan igen.

Nej nu ska det sovas! God natt på er!

KRAM! /Angelica


Ny frisyr

Idag har jag varit hos Nermin och klippt, färgat och slingat mitt hår. Han klippte bort 7 cm. Jag är så himla nöjd! Nu har jag en frisyr och inte bara långt hår :0) Tack Nermin!


Nermin

 
FÖRE                                          EFTER

Nu ska jag snart åka iväg på samling. Vi har nämligen innebandymatch ikväll. Borta mot Lessjöfort, så håll tummarna för oss. Ha en bra fredag kväll där ute och njut av att det är helg!

KRAM! /Angelica


Sista kvällen

Sista arbetskvällen innan helg :0) och idag jobbar vi fram till 22.15 istället för 00.53. Härligt! Ska bli skönt att komma hem innan 24 en kväll :0)



Imorgon ska jag klippa, färga och sling håret. Det BEHÖVS och gud så skönt det ska bli. Var ett tag sen nu!

 

Nej nu ska jag faktiskt bege mig ut och riva vedsjulet och så får det bli lite styrketräning innan jobbet sen :0)

Ha en bra dag där ute och sköt om er!

Kram! /Angelica


En vanlig tisdag

Tisdagen har faktiskt fått sitt namn efter guden Tyr, som var Odens son. I Europa under medeltiden ansågs tisdagen vara en bra dag att starta krig på. Det var ju krigsgudens dag.
Då vet ni lite vad denna dag kommer ifrån, men vi behöver ju inte använda dagen till vad de gjorde förr. Vi kan ju vara snälla mot varandra istället. Har ju hänt en del sen medeltiden.


Tyckte bilden passade idag när det regnar

Hade tänkt ut och springa innan jobbet idag, men eftersom det regnar får jag åka ner lite tidigare till stan och styrketräna istället. Det är egenträning som gäller under kvällsveckorna.

Nej nu får jag börja med maten. Ha en bra dag!

Kram! /Angelica


RSS 2.0