Fredagsmys!

Här har vi redan börjat fredagsmysa lite! Vilar oss i soffan och kollar lite på tv:n mellan powernapsen.
Mico gillar att ligga på armen i skôppa. Det gör jag också för det blir så varmt och skönt åt magen :0)

Ha en bra fredag och helg!
KRAM! /Angelica


Hösten har kommit!

Nu är hösten här och det är lite mysigt faktiskt :0) Att få krypa upp i soffan under en skön filt, tända ljus och bara mysa i mörkret! Jag tycker inte det är så dumt! Alla årstider har sin charm! Sen kanske det inte är så konstigt att det längtas lite extra just denna hösten ;0)

Idag har vi plockat in utemöblerna och andra somriga prylar. Gör oss redo för hösten! Fågelstugan är uppsatt också, så nu får de små fåglarna mat. Det är en massa fåglar av alla de sorter som äter och gottar sig :0) Det måste de ju få nu när det börjar bli kallt. Vi hade faktiskt -5 grader natt tills torsdagen. BURR!
I fredags gjorde jag mig en tur till shoppingcentret i Ch-berg. Fick inte tag på riktigt allt jag hade tänkt mig, så det får nog bli en tur till Karlstad framöver.

Jag har också tvättat lilla älsklingens ❤ små kläder under veckan. Allt måste ju vara i ordning tills h*n kommer till oss! Ja, eller det mesta iaf! Det är ju inte så länge kvar, lite drygt 7 veckor, så det närmar sig :0)
Vi var även hos barnmorskan under veckan och allt var så bra så med oss båda :0) Vågen visade 12 kg upp och det känns att det har börjat bli vätska i kroppen (som ni kan se på bilden kan jag inte ha ringarna längre, utan de får hänga runt halsen nu ett tag istället).

Nej nu får det bli till att göra lite kvällsmat! Ha ett bra veckoslut och kommande vecka!
KRAM! /Angelica


32 veckor....

har nu gått och som sagt, det närmar sig mer och mer ❤

Idag har jag varit i stan och lämnat prover inför nästa besök hos barnmorskan. Efter det mötte jag upp kära svägerskan och fastras gulliga lilla goding. Vi styrde vidare till Nordells och en fika! Sen blev det lite strosing på stan!

Just nu myser jag och min älskade make ❤ i soffan. Blir nog en kvällsfika snart :0)
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM! /Angelica


Full rulle......

på vår lille älskling i magen❤, men annars är det en lugn och skön söndag här hemma hos oss!
Önskar er en fortsatt trevlig söndag!
KRAM! /Angelica


Gosisarna!

De håller ihop i ur och skur! De tom synksover! Våra små gosegrisar <3


Längtar :0)

Ja jag längtar tills ikväll för då kommer älskling hem <3
Han har varit i Boden i ca 1 vecka och jagat älg, så jag har varit gräsänka. Har mest tagit det lugnt och vilat mig och smådolat lite.
Har blivit lite förkyld och hoppas det inte blir värre. Det räcker med att man behöver snyta sig var och varannan minut. Får väl snart en fin, röd mustasch under näsan kan jag tänka mig ;0)

Det är också (förhoppningsvis) mindre än 9 veckor kvar tills vår lilla älskling kikar ut till världen <3 *STORT leende på läpparna*

Ha nu en underbar helg där ute!
KRAM! /Angelica


Grattis Arvika!

Igår kväll blev det en tur till Karlstad för att se på Arvika när de skulle spela DM-final. En spännande match med bra spel från Arvikas sida. De vann med 4-3 :0)
Grattis!
KRAM! /Angelica


Herregud.....

Vad fort det går! Ännu en vecka har gått och det är 10 kvar. Man undrar vem det är som finns där inne? Det är iaf en VÄLDIGT livlig liten krabat. Det sparkas och bökas för fulla muggar och vilken härlig känsla det är ♥
Vi längtar i mängder tills du kommer ut ♥

Nu ska det bli hemgjord äppelpaj, på äpplen från vårt äppelträd. Vi planterade det ifjol och hade redan i år JÄTTEMÅNGA och GODA äpplen :0) Kul!
Ha en fortsatt bra kväll där ute i landet!
KRAM! /Angelica


Grattis Morfar......

på din födelsedag! Idag har vi varit och grattat honom och vi fick smörgåstårta och sen blev det tårta och kakor :0) Många godsaker bjöds det på!

På bilden kan ni se födelsedagsbarnet och de söta minstingarna som var med och grattade!
Ha en fortsatt bra söndagskväll!
KRAM! /Angelica


RSS 2.0