3 härliga poäng

Det fick vi i lördags efter en vinst mot Munkfors med 4-3. Så jävla go seger! Det betyder att vi gick upp från femte plats till andra. Härligt! Gött kämpat tjejer!
Efter matchen blev det lite firande hos Lisa!Annars så har helgen varit lugn och skön med mycket gos och mys!


Min underbara älskling och jag

Nu har vi en ny vecka framför oss som vi får ta vara på och göra något roligt av. Det är sista veckan i januari, helt otroligt vad fort det går.

Jag har varit på en promenad och solen kikade fram en stund.
Härligt, härligt!


Härlig promenad

Nej, nu ska jag fixa lite mat innan det bär av mot jobb. Ha en fortsatt bra dag och vecka.

KRAM! /Angelica


Udda lunch på jobbet!

Förra helgen var jag och hälsade på Tomas och kusin Gika. Det var ett tag sen, så det var trevligt att träffas lite.


Enbackensfôlke

De har ju börjat bygga ut där carporten var förut, så det var man ju tvungen att se. Två små svarta, gulliga tussar har det skaffat sig också. Bosse och Bella heter dessa tussar. De var det liv i. Bus och bus, precis som det ska vara när man är liten.

 
Bosse och Bella eller var det Bella och Bosse....Hmmmm??

Under veckan har det bara rullat på som vanligt. Igår på jobbet var det en lite annorlunda dag. Vi hade inget virke att köra, så vi fick plocka paket som har välts. Ett X antal var det också! Så för att mysa till det lite, så bestämde vi oss för att köpa med oss korv som vi kunde grilla. Vi packade med oss det vi behövde och på lunchen begav vi oss ut på sjön och grillade korv. En mysig fredagslunch blev det.


Sai, Fredrik, Jörgen och Therese


Fint väder hade vi


Våran lunch


Fredrik, Jörgen och Per

Idag är det lördag och på schemat har jag match mot Munkfors kl. 16, så har ni inget för er, kom till Åmotsfors och kika. Ha nu en bra helg och sköt om er!

KRAM! /Angelica


I´m Back!Hallå där! Nu är jag tillbaka efter en stund med lite skrivande. Har varit dåligt ett tag nu, kanske borde skämmas lite.Nej så kan det bli ibland! Nu är jag i alla fall tillbaka och det ska bli skärpning.

Ha det så bra nu och var rädda om varandra!KRAM! /Angelica


Spahotell i Strömstad

Under helgen har jag och fem tjejer varit på spahotellet i Strömstad. Jättemysigt! Vi har slappat, bubblat, bastat, tränat och ätit gott! Sömnen har det varit lite sisådär med för vissa av oss. Det var nämligen ett par yngre norskar som skrek och sjöng i korridorerna fram till 4 - 5 på morgonen. Förutom det har det varit bra! Det har blivit mycket skrattande under helgen :0)


Kristin, Liselott och Jag


Therese, Lisa och Malin

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka och få mig en tekopp hos mormor och morfar.
Ha en bra dag och vecka.
KRAM! /Angelica

2011

Är året som vi har framför oss och det känns som det kommer att bli ett bra år :0)
Nyårsafton var trevlig och vi firade in 2011.


Jerry, Fredrik, Linn och Christian


Jimmy, Matte och Mia


Camilla


Goa lilla Matilda


Nu snöar det för fullt och det är tredje dagen. En snöig start på 2011. Ska snart iväg och träna innebandy en sväng, sen blir det nog en lugn eftermiddag.
Är ledig imorgon också så nu är det ju helg. Vi är ett tjejgäng som ska till Strömstad och götta oss på spahotellet denna helgen. Det ska bli skönt :0)

Nej nu få jag nog packa väskan innan det är dax för bilfärden till Åmot. 
Ha en bra helg där ute!

KRAM! /Angelica 


RSS 2.0