Svider!

Jag pratar om mina ögon! Idag var det komaläge när jag skulle upp. Herregud vad jobbigt det var, men men nu är jag på jobbet och har vaknat till rätt bra. Bara tanken på att vi på måndag åker till varmare breddgrader hjälper! :0) Slappa, äta gott och bara inte göra något annat än semestra!
Ha en bra dag där ute!
KRAM! /Angelica


Ledig fredag!

Idag har jag varit ledig, så jag for till Mangskog och åkte skidor. Det var väldigt längesen jag gjorde det sist. Det var roligt och jobbigt! Kan nog behöva öva lite mer på stilen tror jag ;0) Ha ha ha armar och ben överallt, MEN jag trillade inte.
Efter skidåkandet svängde jag in hos mormor och morfar. Där möttes jag av ljuvlig doft av nybakat bröd. Mormor bakade frallor, så det blev riktig gofika! Mmmm!
Nu ska det bli fredagsmys och det ska ses på På spåret!
Ha en bra fredagskväll och helg!
KRAM! / Angelica


Ett leende kan inte skada!

Vi alla tycker olika, men skulle det verkligen vara så bedrövligt att dra på smilbanden? Jag hade ett ärende i stan innan jobbet idag och gick på trotoaren. Där möter jag en äldre dam (65-70 kanske) och vi tittar på varandra, så jag ger henne ett leende. Fick verkligen inget tillbaka! Hennes "leende" gick neråt! Kan man verkligen inte ge ett tillbaka, det kostar ju ingenting och man gör personer glada (inte riktigt alla då verkar det ju som). Är livet så tråkigt, så man måste gå och sura?! Jag vet iaf att jag kommer fortsätta le åt folk, för jag tror på något sätt att det blir lite trevligare i samhället då! Ett leende har än så länge inte skadat någon, vad jag vet!
Vad är era tankar om detta? Håller ni med eller ej?
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM! /Angelica


Orkade inte!

Hade tänkt blogga igår och lagt upp lite bilder, men jag låg så gôtt i soffan så det blev inget. Hade en riktig slapparkväll igår! Det var skönt efter tre dagar med träning efter jobbet.
Idag är det fredag och helgen närmar sig med stormsteg :0) Det gillas!
Ha en trevlig fredag!
KRAM! /Angelica


Gått fort!

Ja det har denna veckan gjort! Det är torsdag kväll och 2 timmar kvar att jobba tills det är helg. Härligt, härligt! Snart är det dax för Yatzy också. Alla är laddade till 100 inför veckans sista och avgörande omgång. Vem blir veckomästare? Spänningen är olidlig ;0) Resultat kommer!
Vill önska er alla en kanonhelg oavsett vad ni nu hittar på!
KRAM! /Angelica


Underbart!

Vilket väder! Hur underbart som helst! Man får passa på och njuta. Det blev en promenad!
Ha en bra dag där ute!
KRAM! /Angelica


Bebisgos!

Idag har vi varit och kikat på Tomas och Fredrikas lilla Filip. Så liten och gullig han är! Han sov, sov, sov och skrek lite grann (då var det dax för mat). Så snäll och go! Roligt att äntligen få se honom.
Ha en fortsatt bra söndag!
KRAM! /Angelica


En till som ville gosa!

img_3875 (MMS)

En till som ville gosa!


Môragos är grejer det!

img_4984 (MMS)

Môragos är grejer det!


Varför?

Jag blir så arg när jag ser sådant som bilden nedan visar. Ungar som har stoppat en smällare i munnen på hunden. De skulle ha ett riktigt kok stryk! Och vad är det för föräldrar sen!
Nej fy satan!
Var nu rädd om era små husdjur och gosa med dem ordentligt!
KRAM! /Angelica


Liten Prins!

Min kusin Fredrika och hennes Tomas har fått en liten pojke. Är så spänd att få åka och hälsa på dem.
GRATTIS till er!
KRAM! /Angelica


2012-01-01

Det nya året är nu här! Vår underbara nyårsafton innehöll 3-rätters och MYCKET skratt. Hade det så himla trevligt! Vi var 4 par här hemma hos oss! TACK alla inblandade! Vi la oss inte förrän klockan var 04:50.
"Det går fort när man har roligt!", passar verkligen in.
Ha nu en härlig nyårsdag!
KRAM! /Angelica


RSS 2.0