Zzzzzz!

Trött så jag bloggar mer en annan dag! Ville bara säga att jag inte har glömt er 😃

Kram från en trött fru Olsson 😴

Konstigt!!

Tänk att något som luktar så gott kan smaka så illa. Jag pratar på kaffe! Jag tycker det luktat ljuvligt när man klipper upp ett nytt kaffepaket. Tänk om det hade smakat som det luktat istället :)



Jag är en tedrickare istället :) Älskar att gå in på "Teaffärn " i stan. Det luktar så gott och så brukar man ju alltid få med sig något gott te därifrån :)



Har ni något som ni tycker luktar gott men smakar illa, eller kanske tvärtom, luktar illa men smakar gott??

Kram Angelica




Liten sjukling!!

Här hemma har vi en liten tjej som inte är kry! Det började med att hon fick feber i onsdags eftermiddag och var hängig. När vi vaknade imorse var det fortfarande feber men hon verkade lite piggare :) Efter att vi sovit en sväng på dagen så märkte jag att det rann ut "göjs" ur ena örat på lilla älsklingen, så jag ringde 1177 och de bokade in oss på en tid hos en barnläkare i Karlstad. Det syntes inte jättetydligt att det var öroninflammation, men det var inget att undra över sa läkaren, så nu blir det penicillin i 5 dagar. Det är nog så att det är så pass tidigt in på öroninflammationen, så det hade inte blivit så illa än, men det räcker ändå tycker jag. Hoppas det vänder fort nu, för det är inte roligt när lilla Hjärtat är sjuk :( Vår sjuka lilla älskling Idag har det varit Gônnerskemârten, men det blev ju inget för våran del då! Felicia fick ett gulligt gosedjur från mârten från mormor och morfar som snabbt kikade in och sa hej och gav henne den. Tack, ni är för underbara <3Gosar med det gulliga gisedjuret!!Nej, nu ska jag kolla klart på Champions League-finalen. Spännande då det står 1-1 och är förlängning.Kram Angelica

Jobbar

och står i!! Blev förra veckan utsatt för små jäkelskap av mina två arbetskamrater Simon och Steno. La ner handskarna för att gå på toa, när jag kom ut därifrån och skulle ta dem hade någon (läs Steno) tagit häftpistolen skjutit fast dem. Det var bara att hämta nya det!!


Där satt de fast!!

Simon skröv fast en fotocellsrengörare, så den satt fast som berget. Steno fick dock skulden för det, men han har säkert gjort något annat, så han förtjänade det ;)

Vi har det kul på jobbet och smådjävlas och skrattar, precis som det ska va!!
Men grabbar, HÄMDEN ÄR LJUV!!


Kram Angelica

Gräsänka!

Älskling åkte iväg på en liten grabbtur idag och kommer hem imorgon. De skulle på Lars Vegas Trio som har 25-årsjubileum :)

Jag och lilla gumman har gjort oss en tur till stan och shoppat lite. Hör och häpna......jag köpte nya kläder till mig själv :) men självklart blev det lite till Felicia också ;) Jag köpte lite nya sommarkläder och träningskläder vilket jag var i behov av och till gumman blev det kortärmade bodys och tight då hon behöver ny storlek. Hon blir lång vår lilla prinsessa <3

Klypor..........ja klypor köpte jag fler idag också till lilla Hjärtats stora glädje :) Ännu fler klypor att plocka och pyssla med.


Sitter i kvällssolen och pysslar med de kära klyporna :)


Bilden är från igår då vi också grejade med klypor. Behöver jag tala om hur nöjd hon var när hon gick runt med klyporna på tröjan :) <3


Ikväll har denna gamling hållt mig sällskap :)

Nej nu ska det sovas!! Natti natt på er!

Svettigt och gôtt!

Blev en springtur igår kväll :) Vilket underbart väder!! Förbättrade tiden också :)



Ha en bra helg och njut av er ledighet!
Kram Angelica

Ny pärla!!

Vi har kollat ett tag efter ny bil och i måndags slog vi till på en Volvo V50. Vi är så nöjda med den :) Diesel och automat!


Vår nya pärla :)

Vi bytte i Peugeoten och det var gôtt, så man inte stått med tre bilar. Allt löste sig enligt planerna :)


Idag har jag hämtat mina nya glasögon. Behöver dem inte hela tiden, men ibland!

Ha en bra kväll!
Kram Angelica



Helgen!!

Mysig helg har det varit!!


Ute och upptäcker världen! Det finns såååå mycket intressant :)


Mellomys! Lax och färskpotatis (nej, de var inte svenska)!


Sen blev det kex, ost och jordgubbar!


Idag har farmor och Erik varit här på en fika och gratulerat älskling! Mycket trevligt i skitvädret :)

Nej nu är det dax att slå igen de blå!
God natt!!

Springtur!!

Igår efter jobbet blev det en 5kms-tur och det kändes rätt bra. Ba lite sliten efter en heldags jobb, men Uj vad skönt det är att springa. Bra musik i öronen och bara springa :)



Idag jobbar pappan i huset, så jag och lilla hjärtat ska åka ner till stan och fixa några ärenden.
Ha en bra dag gott folk :)
Kram Angelica

1,5 år!

Blir vår lilla Prinsessa idag! Mamma och pappa älskar dig så himla mycket <3


May. 04, 2014

Långledig har man varit och dagarna har gått lika fort som vanligt. Imorgon är det dax för jobb igen! Här kommer lite bilder!


Hade ett kalas för Jimmy i torsdags och fick en söt bild på kusinerna Bus <3


Det blev en spontantripp till Karlstad med lillebror och barna :) Mysigt <3


När jag och älskling körde byggmaterial igår fick lilla Hjärtat vara hos mormor och morfar och mysa <3


Tänk er vitsippor fulla trädgården, fåglarna kvittrar, äppelträden håller på att blomma och så har vi åkt pulka. Hon älskar sin pulka!!

Idag har vi börjat med vårt uteplatsbygge. Det kommer bli så bra när det blir klart :) Längtar :)

Nej, nu ska det sovas!!
God natt på er!

RSS 2.0