Tävling!!

Nog för att tjejen heter Angelica, men det är inte jag som har den. Gå in och tävla ni också om ett presentkort. Det finns mycket fint att köpa :0)

Här kommer länken till tävlingen:
http://angelicaposth.blogspot.se/2013/06/tavling.html?m=1

Kram Angelica


Nya skor!

Ja för er som känner mig väl, så vet ni att jag gillar skor och har en del ;0)
Köpte mig ett par till igår! Ett par träskor :0D Älskling fick ett par i julklapp och jag har sagt att det är så gôbbigt och inte så särskilt fint heller. Tiden har gått och jag har använt hans träskor (en hel del ska tilläggas) och tycker de är väldigt praktiska, som när man ska hämta posten eller gå ut med soporna. Dock är ju hans 46:or "lite" för stora, så när jag var i stan och gick förbi Skocenter (där de hade ett bord med just träskor) så kunde jag inte låta bli. Att älskling tyckte det var komiskt när jag kom hem med dem var ju inte konstigt ;0) Den bjuder jag på. Så nu mina vänner är jag ägare av ett par träskor :0)

Kram Angelica


Midsommarhelgen!!

Den har varit bra, dock kunde regnet ha kvittat, men annars är jag nöjd!
På aftonen var vi hos mor och far, där vi fick mat och det blev lite stri-ing med folk. Vi åkte hem vid 22 ungefär, men det var rätt skönt att bara mysa hemma med mina älsklingar❤

Igår var vi hos Jimmys föräldrar en sväng på dagen och fick lite fika :0)
Sen på kvällen spruttade mamma och pappa över höjden och var barnvakter till lilla ❤:at. Och hennes föräldrar fick gå på Gunnevi och skaka sina lurviga :0) Det var roligt att komma ut och träffa lite folk, är ju en del på Gunnevi kan man säga ;0)
Jag åkte dock hem och nattade lilla ❤:at, då jag fortfarande ammar, men sen åkte jag tillbaka och kom inte hem förrän klockan var runt 1. Rolig kväll var det :0)
TACK snälla mor och far för att ni ville vara barnvakter :0) Guld värt :0)

Nej, nu sover lilla ❤:at, så jag ska gosa med min make lite tänkte jag❤
Kram Angelica

(Bilden: Lilla ❤:at på midsommarafton i sin blommiga klänning)


Överraskade!!

Ja det blev mamma och pappa när de kom hem från sin 2-veckorssemester på Cypern.
Jag, lillebror, älskling, svägerskan och våra små har nämligen "fixat lite" hemma hos dem när de var borta. Vi gjorde klart räcket ute på soldäcket, la golvet och listade i uterummet och renoverade deras tvättstuga. Det var en del jobb att göra så vi började samma dag som de åkte. Och sen kan man väl säga att vi "bodde" där ;0)
Tvättstugan blev så fin! Det rasade gammal puts från väggarna så vi fick fixa till dem + att vi bilade bort den gamla brunnen och la dit en ny. Sen blev det målade väggar och klinker på golvet. En bänkskiva satte vi upp också. Och lite inredning så klart!

Vi har varit lite som bygglov kan man säga ;0) Det var så himla roligt att få ge något tillbaka, efter allt de har hjälpt oss med! Härligt för dem att slippa göra det också :0)

Fråga mig inte varför men någon bild har jag inte. Ska ta en, så ni får se hur det blev :0)

Imorgon är det midsommarafton
Önskar er en underbar midsommarhelg!
Kram Angelica

På bilden kan ni se två trötta kusiner som välkomnar mormor och morfar / farmor och farfar!


Grattis!

Igår var vi och firade min farbror sim fyllt 50 år. De hade hyrt in sig på en thairestaurang och där bjöds det på buffé! Det var mycket gott :0) sen blev det tårta också!
En trevlig kväll med mycket gott :0)

Kram Angelica


Tänkvärt!

Hittade på nätet och ville dela den!

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt "ja".

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv. Småstenarna representerar andra saker som betyder något, som hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade; -Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.


Hej hopp!

Just nu sitter jag och lilla ❤:at ute i detta underbara väder och gôttar oss, efter en promenad, då lilla ❤:at fick sova och jag röra på mig :0)

Förra veckan blev lilla ❤:at 7 månader. Vart tog tiden vägen?! Det går ju såå himla fort, stoppa klockan lite!
Vi ha bytt ut liggdelen mot sittdelen nu. Hon älskade liggdelen och bara softade och njöt i den, men helt plötsligt fick hon för sig att dra sig upp, så då bytte vi. Klart hon vill se lite av världen :0) Hon sover lika skönt i denna del också. På "invigningsturen" hann jag gå 20 meter innan hon somnade. Det var ju ett bra betyg ;0)

I fredags var jag på begravning, en väns mamma som gott bort! Det var en fin ceremoni! Tycker så synd om min vän, då allt gick så himla snabbt och helt plötsligt var hennes mamma borta. Usch, man kan ju tänka sig själv, om mamma eller pappa helt plötsligt skulle lämna jordelivet. Nej fy, HEMSKA tanke! Så tänk och ta vara på varandra där ute!

Nu till något roligare! I lördags var vi på svägerskan Annie och hennes pappa Kents 75-årskalas (25+50) och det var jättetrevligt. Kul att få träffa Annies släktingar :0) Det bjöds på god mat, tårta, tipspromenad, 5-kamp och mängder av skratt. Tack för denna trevliga afta/kväll!

Nej, nu har lilla ❤:at piggnat till, så här ska gungas.
Kram Angelica

https://cdn2.cdnme.se/1500787/7-3/pic_51b710a2e087c35f1ce2cf73.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1500787/7-3/pic_51b710a2e087c35f1ce2cf73.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1500787/7-3/pic_51b710bfddf2b311313e97ee.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1500787/7-3/pic_51b710bfddf2b311313e97ee.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1500787/7-3/pic_51b7114cddf2b3124fd3f0d7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1500787/7-3/pic_51b7114cddf2b3124fd3f0d7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1500787/7-3/pic_51b71190ddf2b311c25d71b4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1500787/7-3/pic_51b71190ddf2b311c25d71b4.jpg" class="image">


❤ 50 år ❤

Min älskade mamma har fyllt 50 år och i helgen grattade vi henne för fulla muggar. Hon älskar paket, så självklart fick hon ett par 
Det bjöds på många godsaker! Mums! Mycket folk var det som ville gratta henne, så det var fullt hus 

Grattis än en gång världens bästa mamma! Kram Angelica


RSS 2.0