Ingen dator!

Just nu sitter jag i soffan hos mamma och pappa och bloggar. Vi har ingen dator hos oss nu, så det kan bli lite sämre med bloggandet, men så fort vi får dator igen så ska det bloggas.

Ska berätta mer om sagojulen vi har haft lite senare, men nu ska vi iväg till Ikea och köpa garderober. Vi har alla våra kläder i kassar och vi vet inte ett dugg vart allt är. Någonstans i någon påse. Vi har varit och lånat mormor och morfars kärra som vi har ordagrant skottat fram. Den var helt begravd i snö.

Igår fick man känna på hur det var att vara husägare. Snöskottning var på kartan och vi skottade, men vi fick hjälp av Tommy som kom med traktorn och körde undan det mesta av de 3dm som låg på backen. Igår hade vi också besök av Mia, Matte, Jennilie och Jimmie. Nu fick de kaffe av oss, efter all kaffedricking som har varit i Racksta. Har druckits upp någon liter där.

Kallt har det varit i natt......-21,5 grader.

Nej nu ska vi åka! Ha en god fortsättning allihop!

 


Kommentarer
Postat av: mostra

God fortsättning, hoppas ni fick tag i garderober det är nog jobbigt att ha kläder här o lite där. Vi kommer nog aldrig till er vi jag har maginfluensa min stora fasa. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ hatar denna jäkla skit. Nu får vi se om Dan klarar detta. Vi kommer inte före ni åker hemskt om ni skulle bli sjuka på semestern.

2009-12-28 @ 10:10:34
Postat av: Angelica

Det vore snällt om ni höll er hemma ;0)

2009-12-28 @ 17:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0