Värme i kylan!

Nu har vi internet :0) och jag sa att jag skulle visa lite bilder från resan vi gjorde i januari. Vi var på Gran Canaria i 14 dagar på område som heter Anfi Del Mar. Hotellet hette Gran Anfi och är ett av flera hotell på detta område.



Här kommer bilderna, så titta och njut!



Vi njöt av att vara där och detta horisontella läge hade jag i stort sett hela resan. Va så skönt att inte göra något. Ligga och njuta av värmen, va ju rätt kallt hemma då! Vi hade mellan 30-40 grader varje dag, så vi frös inte.



Äta Pringles (salt och vinäger) och läsa böcker, var det jag aktiverade mig med mellan sovandet. Sen badade vi i poolen lite då och då också för att svalka oss. Som ni kan se på bild nr:3 så tyckte vattendjuret Jennilie att det var otroligt roligt att skvätta vatten på folk som inte doppat sig än. Särskillt om man är lite badkruka också.

 

Som ni kan se låg poolen nära där vi bodde, vilket var väldigt skönt. Grodmannen Jimmie bodde i den i 14 dagar kan man säga. För er har kollat på Harry Potter, så kan ni se på bilden till vänster att Timo är väldigt likt Darco Malfoy. Skulle orginalet vara sjuk så kan han utan problem hoppa in och vicka lite :0)



Frukost åt vi på balkongen varje morgon. Vi solade och badade mest, men en dag var vi en heldag i Las Palmas och shoppade lite. Där var det flera artister/konstnärer som var som statyer, bl.a han i den vita kavajen. Han stod still så där och la man en peng i den svarta hatten framför honom så tackade han och rörde på sig lite. Helt otroligt vad duktig han var, krävs nog mycket träning för att stå så där stilla. Imponerande!
En kväll, som ni kan se på bild nr:1 gjorde vi tacos på rummet vilket var riktigt gott.



Växtligheten på Anfis område är jättevackert. De har många vaktmästare som jobbar varje dag för att hålla det rent och snyggt. De gör ett bra jobb. Många fina och konstiga växter finns det att ta kort på.

Hotellet är dekorerat med stenar och det är jättefint. Där det står två filurer på balkongen bodde vi. Utsikten från denna balkong är synd att klaga på. Vi hade kvällssol så efter en heldag vid poolen var dt bara att gå upp till balkongen och få lite efter sol och götta sig med att se på denna underbara solnedgång, som var lika vacker varje kväll.



Ja, efter 14 dagar i detta paradis så var det dax att flyga hem och tom. då hade vi det lyxigt. Vi flög med ett plan som hade lite drygt 180 platser, men vi var inte fler är 31 styck. Så alla i hela planet hade ett varsitt 3-sittssäte. En riktigt bekväm flygresa! Vi hade även 3 flygvärdinnor, så servicen var det heller inget fel på. De gick runt och frågade alla om allt var bra och om vi behövde något. De hade det lugnt och skönt, precis som alla andra på det planet :0)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken härlig resa. Välbehövlig för er efter allt slit med huset. Kramiz

2010-02-28 @ 01:30:56
Postat av: mormor

Roligt för er att ha fått en så fin semesterresa efter ert fantastiska arbete med det fina huset.LYCKA TILL!!!!!!

2010-02-28 @ 11:33:11
Postat av: Fredrika

Härliga bilder kram

2010-03-02 @ 08:42:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0