Peppar, peppar...........

Ja det säger vi nu och hoppas det har vänt för lilla Hjärtat <3 Hon har inte spytt sen kl.19 igår, så håll tummar och tår gott folk!
Hon är piggare och rör sig betydligt mer idag och det känns oerhört bra :) Mammahjärtat njuter :)

Igår morse spydde hon upp vätskeersättningen jag gav henne och jag tyckte så synd om denna lilla människan <3 Hon var som "e fille" i kroppen, så slö var hon. Jag ringde och fick en tid på infektionsmottagningen, så vi fick träffa farbror doktorn. Han sa att vi skulle fortsätta som vi gjort (ge vätskeersättning, yoghurt, nyponsoppa och dylikt med sked), så skulle det att vända tillslut.
Igår kväll var det 4 dygn sen hon spydde första gången. Vi märkte att hon fick behålla det vi gav henne, men man vågade inte hoppas. Under natten som gått har hon fått vätskeersättning flera omgångar och fått behålla det :) Imorse satte hon sig upp och pekade på flaskan och sa me :) Härligt!!

Vad ont det gör i mammahjärtat att se sin lilla älskling vara så sjuk <3 Usch!! Jobbigt, man vill bara byta med henne! Som sagt, nu är hon troligtvis på bättringsvägen och det känns underbart :)


Igår, i väntan på att åka till farbror doktorn.

Ha en bra helg där ute i landet och var rädda om varandra!
Kram Angelica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0